McGregor vikthånar Khabib – det skulle han aldrig ha gjort …

✔ Svaret från Team Khabib är klockrent

MMA-världen må stå rätt stilla under coronapandemin sett till matcher och event. Men det betyder knappast att UFC-rivalerna Conor McGregor och Khabib Nurmagomedov slutar tjafsa för den sakens skull.

Nyligen valde topplättviktaren Tony Ferguson att väga in och klara matchvikten – trots att hans tilltänkta titelfight mot Khabib blev inställd, och UFC 249 flyttades fram. Detta fick då McGregor att reagera genom att dels gratulera Ferguson för “vinsten”, men också passa på att vikthåna Nurmagomedov.

– Gratulerar till en utmärkt vinst Tony! Låt oss nu se den andra mannen på vågen tack! twittrade Conor McGregor då, innan han senare raderade tweeten.


LÄS MER: Här väger Tony Ferguson in – precis som svenske stjärnan

LÄS OCKSÅ: Beskedet från UFC: Här är nya planen – för Khabib


Team Khabib svarar McGregor: “Åt upp honom”

Nu har Nurmagomedovs manager, Ali Abdelaziz, gett “The Notorious” klockrent svar på tal.

– När “McTapper” klarade vikten, så åt den här mannen upp honom. Han ska inte snacka om att klara vikten, skriver Ali Abdelaziz (via Twitter):

Khabib och McGregor möttes den sjätte oktober 2018, i vad som blev historiens mest sedda UFC-fight. Nurmagomedov gick segrande ur supermatchen via submission i rond fyra, varefter ett stort slagsmål utbröt mellan stjärnornas team – både i och utanför buren.

I den stora titelmatchen blev McGregor den första någonsin att vinna en rond mot Khabib, och den irländske världsstjärnan har sedan dess jagat en rematch. I januari tidigare i år tog McGregor ett steg närmare det efterlängtade returmötet genom att besegra veteranen Donald “Cowboy” Cerrone via knockout i sin UFC-comeback.


RELATERAT: Här försöker McGregor kapa Khabibs livesändning


 

Kategorier
Conor McGregorKhabib NurmagomedovSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara