Här är videon: Se Conor McGregor stampa på ett fans telefon!

🎦 VIDEO+TEXT ✅ McGregor-incidenten fångad på film!

Tidigare under veckan fick vi veta att UFC-stjärnan Conor McGregor återigen arresterats. Det var utanför en nattklubb i Florida som irländaren ska ha tagit ett fans telefon, stampat på den och sedan tagit med den och lämnat platsen.


LÄS MER: Conor McGregor gripen och häktad i Florida

LÄS OCKSÅ: Conor McGregors 5 största skandaler


Nu har en video som visar delar av händelseförloppet kommit till ytan. I klippet ser man hur McGregor stampar på telefonen, samtidigt som någon förgäves ropar och ber om att få tillbaka den.

Se hela klippet i spelaren ovan!

Conor McGregor hade precis slutfört sin samhällstjänst

Även om många anser att incidenten i Florida inte är något större skandal i sig, så är McGregor ändå misstänkt för både rån och skadegörelse. Brottsmisstankarna är dessutom av de grövre slagen, så kallade “felonys”.

Vidare kan händelsen ses som något ironisk, med tanke på anledningen till stjärnans vistelse i USA. Han var nämligen där för att slutföra sin samhällstjänst som han fick som påföljd efter den ökända Brooklyn-skandalen.

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara