Conor McGregor totalsågar UFC-kollegan – efter inbjudan till Thailand!

✔ Varnar topprankade lättviktaren om hans "Matrix"-försvar!

Topprankade UFC-lättviktaren Rafael Fiziev uppskattade inte Conor McGregors varning till honom om hans “Matrix”-försvar.

“Ataman” Fiziev är en flerfaldig Muay Thai-mästare från Kyrgyzstan som bor i Phuket, Thailand och tränar på Tiger Muay Thai. Toppgymmet har hyst flera av sportens absolut största talanger, bland andra den forne bantamviktsmästaren Petr Yan och Sveriges egna Khamzat Chimaev. I en video på Twitter som delades av Alex Behunin går det att se Fiziev visa upp sin otroliga reaktionstid i flera olika matcher. McGregor reagerade positivt på lättviktarens “Matrix”-försvar, men hade samtidigt en varning för den 29-åriga talangen.

– Det här är fantastiskt, skrev McGregor. Men ändra roundhousen till en yxspark. Med en yxspark skulle detta försvar innebära att du får smaka på hela hälen. Lyssna upp nu. Om deras reaktion till en huvudspark är detta, testa en yxspark istället.

Det McGregor syftar på är en spark där man lyfter på benet och slår ner vertikalt med hälen mot motståndarens huvud. Thaiboxaren Fiziev var dock långt ifrån tacksam över kommentaren och uppmanade “The Notorious” att besöka Tiger Muay Thai för att lära sig ett och annat om striking.

– Conor, jag bjuder in dig till Tiger Muay Thai där vi kan visa dig hur man sparkar och försvarar sig mot sparkar ordentligt, skrev Fiziev. Så att du kan sluta leva i en fantasivärld där du tror att det är möjligt att landa en yxspark i denna situation.

Superstjärnan var besviken över Fizievs “respektlöshet” och gav snabbt svar på tal till piken.

– Det här är inte respektlöst, svarade McGregor. Jag säger bara åt dig att jag stött på det här försvaret mycket under min tid där jag visste att varje huvudspark jag försökte mig på träffade tomma luften. Jag ändrade det till en yxspark och landade med stor framgång. Antingen det eller en springande roundhouse.

– Tack för erbjudandet! När jag är i Thailand kan jag absolut bege mig dit. Var inte respektlös – du har inte gjort något utav värde i denna sport än. Lycka till i din nästa match.

Allteftersom kvällen fortlöpte ändrades dock McGregors ton gentemot den topprankade lättviktaren.

– Det var inte min mening att vara respektlös heller, skrev Fiziev. Att träna tillsammans hade gynnat oss båda. Lita på mig – det hade varit mycket bättre än ditt träningsläger i Dubai tidigare.

– Ingen fara, kompis, skrev McGregor. Du kan se mig som Tiger Woods med ett 12-järn och din näsa som golfbollen. Och föreställ dig att jag rusar mot dig med en springande switchkick och helt förstör din krokiga lilla rygg. Du är ingen, bara en värdelös bitch med en krokig rygg. Oj, du böjer på dig. Wow, fantastiskt. Grattis, haha.

“Ataman” Fiziev går match i helgen där han ställs mot den ärrade veteranen Rafael dos Anjos på UFC Vegas 58.

Vad tycker du om McGregors varning till Fiziev?

 


HETAST JUST NU


 

Det finns en hel del matcher att spela på, se vår NYA oddstabell här

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Svara

bet365
Speltips: UFC 278

Kamaru Usman (c) vs Leon Edwards


1.27 - 3.75


20 Augusti | 00:00 | UFC
Till Bethard!
Välkomstsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC 27812
Kamaru Usman (c) vs Leon Edwards1.273.75
Paulo Costa vs Luke Rockhold1.323.35
José Aldo vs Merab Dvalishvili2.051.80
Marcin Tybura vs Alexander Romanov3.801.26
Tyson Pedro vs Harry Hunsucker1.126.25
Leonardo Santos vs Jared Gordon3.351.29
UFC-oddsen presenteras av Bethard, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...