Conor McGregor tweetar om Khabibs avlidna pappa: “Han går över gränsen!”

✔ Försöker McGregor att provocera fram en returmatch?!

Den före detta dubbelmästaren Conor McGregor har blivit kritiserad för att gå över gränsen den senaste tiden. Det verkar dock som att han är fast besluten att fortsätta pressa gränserna.

Efter att hotat Dustin Poirier och hans fru till livet så tog “The Notorious” McGregor denna gång sikte på ärkerivalen Khabib Nurmagomedov. I ett numera raderat inlägg på Twitter så svarade McGregor på ett två veckor gammalt inlägg från Khabib.

Efter att Poirier besegrat McGregor under UFC 264 den tionde juli så tog Khabib till sociala medier för att lufta sina tankar. Inte helt oväntat var han glad för Poiriers skull och kallade McGregor för “ond”.

 — Det goda besegrar alltid det onda, skrev Khabib. Jag är mycket glad för Dustin Poirier, jag hoppas du vinner bältet i slutet av året!

För någon timme sedan svarade McGregor på inlägget och refererade till Khabibs far.

 — Covid är det goda och pappa är ond?

Khabibs pappa Abdulmanap Nurmagomedov avled i sviterna av covid-19 den tredje juli 2020. Efter sin fars dödsfall gick Khabib en sista match innan han utannonserade sin pension från sporten.

Att McGregor använder Abdulmanap för att håna Khabib har inte setts med blida ögon av fansen. McGregors inlägg har på kort tid spridits över sociala medier och fått starka reaktioner.

 — Well, han går över gränsen enligt mig, kommenterade Vukoje.mma

— Jag kan inte längre stötta denna man, kommenterade en annan.

 HETAST JUST NU


Går Conor McGregor över gränsen?

Det har skrivits spaltmeter om Conor McGregor och hans beteende efter trilogimatchen mot Poirier. Medan MMA-ikoner som Ronda Rousey hyllade McGregor så fick han stark kritik från andra UFC-kollegor.

Oavsett vilket så råder det ingen tvekan om att McGregor har förmågan att röra upp starka känslor. Hans senaste nederlag innebar hans tredje förlust på fyra matcher, men samtidigt så hade galan näst-mest PPV-köp i MMA-historien.

Trots framgångarna så var UFC-chefen Dana White inte glad över McGregors skitsnack om Poiriers fru. Frågan är hur White, fansen och Khabib själv kommer att reagera på McGregors senaste utspel?

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Conor McGregorKhabib NurmagomedovSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...