Conor McGregor
Foto: Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports

Conor McGregor kammar hem ännu ett rekord – efter UFC 246

✅ Årets första PPV-gala en storsuccé

Att Conor McGregor är den bäst betalde fightern i UFC är det väl ingen som har undgått någon. I januari var “The Notorious” återigen tillbaka i buren.

Denna gång mot veteranen Donald “Cowboy” Cerrone under årets första PPV-gala. Huvudmatchen tog slut otroligt snabbt efter att McGregor skakat Cerrone med imponerande axelslag.

En huvudspark och några slag senare bröt domaren matchen och McGregor kammade hem den lilla summan tre miljoner dollar för sina 40 sekunder i buren.

Nu kommer uppgifter att McGregor har slagit ett nytt rekord – nämligen PPV-försäljning på plattformen ESPN+. UFC 246 slog tidigare rekordinnehavaren Logan Paul vs. KSI som det mest streamade eventet i historien på ESPN+. Detta rapporterar MMAfighting.

Han ska även vara direkt ansvarig för att över 500 000 nya personer registrerade sig för tjänsten. Grovt räknat ska McGregor vs. Cowboy dragit in hela 70 miljoner bara genom streamingtjänsten.

Detta berättade Disneys CEO Robert Iger. Experten Dave Meltzer sade så här i sin sammanställning:

“Priset för McGregor vs. Cerrone-PPV:n höjdes till 64.99 USD utöver de 4.99 USD det kostar för att prenumerera på ESPN+. Det innebär att galan drog in 70 miljoner genom streaming, utöver live-intäkterna på 11 miljoner i T-Mobile Arena.”

Mer om Conor McGregor på MMAnytt

Kategorier
Senaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara


Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...