Det här sa Conor McGregor – bara timmar innan pensionsbeskedet

✅ Intervjuades av Jimmy Fallon - sedan kom en helomvändning

Nyligen kom superstjärnan Conor McGregor med ett otippat besked på Twitter, där han skrev att beslutat att lägga ner MMA-karriären. Något som även har skett förr när förhandlingarna med UFC gått trögt.


RELATERAT: Chockbeskedet: Conor McGregor går i pension!


Bara några timmar tidigare sändes dock en intervju där det var en helt annan ton från irländaren…

– Vi förhandlar om en match i juli. Vi får se vad som händer, det är en del politik. Fighting är en galen business. Men som jag sa, till alla mina fans: jag är i form och jag är redo, sa Conor McGregor i en intervju med Jimmy Fallon på en irländsk pub.

Conor McGregor: “Jag är ivrig att fightas”

“The Notorious,” som tidigare var UFC-mästare i två viktklasser samtidigt, fortsatte även att diskutera motstånd.

– Det finns massor av motståndaren. Jag kan egentligen välja vem jag vill. Jag har gjort en hel del, fightats en hel del och aldrig dragit mig ur en match. Jag har kämpat mig igenom galna skador och utomstående situationer som hade fått många andra att backa ur. Men jag stod stadigt och gjorde min del för företaget, fortsatte han.

McGregor medgav i intervjun att han inte längre behöver fightas, finansiellt sett – med tanke på hans egna whiskeymärke och allt annat som han gör att superstjärnan idag är ekonomiskt oberoende. Men han vill fightas och gav här skenet av att det hela mest hängde på UFC.

– Denna whiskey är mitt barn och vi har en hel del andra affärer, så jag är i en position nu där jag inte nödvändigtvis behöver fightas. Både jag och min familj är ekonomiskt oberoende. Men jag är ivrig att fightas, så vi får se vad som händer. Jag håller mig redo, sa McGregor.


LÄS MER: McGregors stora krav – för att gå delad huvudmatch

LÄS OCKSÅ: Conor McGregors nya plan – då vill han göra comeback


Tror ni att Conor McGregor kommer fightas igen? Eller har han gjort sitt i buren? Kommentera!

Upplev MMA av toppklass - köp biljetter till Superior Challenge 20 den 7 december!
Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara