Conor McGregor till Dustin Poirier: “Oäkta vinst – Du gjorde INGENTING!”

✔ McGregor opereras i tre timmar: "Känner mig grym!"

Helgens huvudmatch mellan Dustin Poirier och Conor McGregor slutade minst sagt på ett överraskande sätt!

Efter en actionpackad första rond meddelade McGregor att han dragit på sig en skada som kom att sätta stopp för lättviktsmötet. Videosekvenserna visade hur han i slutet av ronden försökte stödja sig på sitt ben som senare visade sig vara brutet.

Den före detta dubbelmästaren McGregor bröt sitt vänstra sken- och vadben och genomgick en tre timmar lång operation. Från sjukhuset skickade McGregor en hälsning till både sina fans och sin rival “The Diamond” Poirier.

 — Kom precis ut ur operationsrummet, skrev McGregor. Operationen gick utmärkt! Känner mig grym! Sex veckor på kryckor och vi börjar bygga igen! Nu kör vi! Gud välsigne er!

I en videohälsning adresserade han Poirier direkt och underminerade hans vinst.

 — Dustin, du kan fira den där oäkta vinsten bäst du vill, men du gjorde INGENTING där inne. Den andra ronden hade visat allt!HETAST JUST NU


UFC: Dustin Poirier vs Conor McGregor 4?

UFC-chefen Dana White var öppen med sina intentioner att sätta ihop en fjärde match mellan Dustin Poirier och Conor McGregor.

Trots att Poirier blev utsedd som vinnare—och nu har två raka vinster mot McGregor—så anser White att slutet inte var tillfredsställande nog. Det är svårt att säga när en fjärde match kommer att utspela sig, då båda fighters kommer att behöva återhämta sig och Poirier med största sannolikhet kommer att slåss om lättviktsbältet i sin nästa match.

Det är dock klart att UFC och White är intresserade av att sätta en definitiv punkt för rivaliteten mellan Poirier och McGregor. Helgens match må stå som en vinst på Poiriers matchfacit, men McGregor och UFC gör sitt bästa för att underminerar hans insats.

 

Vill du se en fjärde match?

 

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...