Conor McGregor vill veta: “Vem ska jag möta istället för Dustin Poirier?”

✔ Flera UFC-fighters villiga att ersätta Poirier ✔ "Red Panty Night?"

UFC-stjärnan Conor McGregor är öppen för idéen att möta någon annan än Dustin Poirier och ber nu fansen om hjälp.

Den forne dubbelmästaren är inplanerad att möta “The Diamond” Poirier den 10 juli, men trilogimötet har fått sig en oväntad twist. Det hela tog fart efter att Poirier avslöjat att McGregor aldrig betalade det miljonbelopp till hans organisation.

McGregor tog uttalandet väldigt personligt och förklarade bland annat att hans team väntade på specifika planer från Poirier. Irländaren insinuerade att summan kunde användas till annat än välgörenhet, men fick snabbt svar på tal från Poirier.

Det dröjde inte lång tid innan förolämpningar började kastas runt och McGregor sade i ett meddelande att matchen var inställd. Enligt McGregor så hade Poirier smutskastat hans namn, och han fick uppbackning från sin manager som också kritiserade “The Diamond”.

Innan dispyten tog vid så hade båda fighters bekräftat att kontrakten var påskrivna inför 10 juli. UFC har dock inte offentliggjort mötet, något som kan öppna upp möjligheten för McGregor att gå vidare med sitt hot.

I sitt senaste Twitter-meddelande skriver McGregor att han vill ha förslag på motståndare från fansen.

Det tog inte lång tid innan kommentarsfältet fylldes med idéer till “The Notorious”. Men irländaren har också fått inviter från fighters som säger sig villiga att ersätta Poirier.


HETAST JUST NU


Vem skulle Conor McGregor kunna möta istället?

Det är osäkert hur seriös McGregor är när han säger att trilogimatchen mot Poirier är inställd. Det är inte ens säkert att UFC tillåter något sådant ifall kontrakten har blivit signerade.

Skulle dock möjligheten finnas så saknar inte McGregor potentiella motståndare. En som var tidig med att sträcka upp sin hand var den forne Bellator-mästaren Michael Chandler. Chandler är inbokad för att slåss om lättviktstiteln den 15 maj, men sade sig vara villig att ta matchen mot McGregor kort därefter.

Även den före detta lättviktsmästaren Rafael dos Anjos kommenterade. Den brasilianska stjärnan skulle ha försvarat sin lättviktstitel mot McGregor under UFC 196, men blev skadad inför mötet. Han har vid flera tillfällen sagt sig vara intresserad av att bokas in mot McGregor på nytt, och det gör han även denna gång.

Även lättviktarna Michael Johnson och Kevin Lee sade sig vara villiga.

 

Vem skulle du vilja se McGregor möta istället för Poirier?

 

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night 20012
Jack Hermansson vs Sean Strickland2.801.45
Alexis Davis vs Julija Stoliarenko1.502.70
Sam Alvey vs Phil Hawes3.751.28
Chidi Njokuani vs Marc-André Barriault2.101.72
Hakeem Dawodu vs Michael Trizano1.572.50
Shavkat Rakhmonov vs Carlston Harris1.363.25
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...