Conor McGregor visar upp “pumpad” fysik – ny match på gång?

✔ "The Notorious" Conor McGregor sätter fart på fansen med sitt senaste inlägg!

Vare sig det avser en retur till buren eller inte så kände Conor McGregor för att skryta med sin fysik – något som eggat igång fansen på sociala medier!

Den irländske superstjärnan har inte laddat upp något träningsbaserat på länge, men tog nyligen till sociala medier för att visa hur vältränad han är.

– Bli pumpad och ta tillbaka det, skrev Conor McGregor om sin fysik

På grund av att McGregor skriver “ta tillbaka det” så har många fans tolkat inlägget som att McGregor är på väg tillbaka för en ny match i UFC.

– Lämna gymmet och börja banka folks huvuden i kanvasen igen, skrev ett fan på Instagram.

I dagsläget finns det inga officiella planer avseende McGregors nästa match.


 

View this post on Instagram

 

A post shared by MMAnytt.se (@mmanytt)


HETAST JUST NU


Förlorade i återkomsten

McGregor återvände i januari i år för att möta Dustin Poirier i huvudmatchen på UFC 257. Det var en returmatch där Poirier sökte revansch efter att ha blivit knockad av McGregor sju år tidigare. McGregor var en stor favorit inför återseendet och öppnade starkt med en intensiv första rond.

Under matchens gång tog dock McGregor emot flera sparkar mot vaden som han inte blockerade. Attackerna gav Poirier ett knappt övertag i den andra ronden och han lyckades till slut överrumpla och avslutade “The Notorious” McGregor.

Även om McGregors nästa match inte är fastställt talar mycket, samt UFCs vd Dana White, för en trilogimatch mot Poirier. Med en ställning på 1-1 finns det många fans som vill se ett tredje och avgörande möte.

UFC-chefen har dock uttalat sig och sagt att en tredje match mellan McGregor och Poirier kommer att ha en hake.

 

Vem borde Conor McGregor möta härnäst?

 

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Conor McGregorSenaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...