Conor McGregor säger han slog nytt UFC-rekord under året – kolla siffrorna

✔ Jorge Masvidals manager håller inte med!

UFC-stjärnan “The Notorious” Conor McGregor är en av de mest dekorerade kampsportsprofilerna när det kommer till försäljningssiffror.

McGregor besitter flera rekord i historieböckerna och nyligen fick vi reda på att han slagit ytterligare ett rekord.

“The Notorious” återvände till buren i januari 2020 på UFC 246. Det var en efterlängtad retur efter ett längre uppehåll. Han tog sig an Donald Cerrone i huvudmatchen, en match som avslutades tidigt via TKO i första ronden.

Nu visar det sig att den matchen bidragit till ett försäljningsrekord av PPV-kort för 2020, åtminstone om man får tro McGregor.

Conor McGregor vs. Donald Cerrone – mest sålda kortet år 2020

I ett dokument som McGregor publicerade på Twitter så avslöjade han siffrorna för antalet köp av UFC 246. Det visar sig att matchkortet totalt hade köpts 1 353 429 gånger, vilket gör det till det mest sålda kampsportsevemanget för 2020.

I uttalandet lade The Notorious till några väl valda ord till MMA-organisationen samt hans motståndare.

– Gratis till UFC för ett starkt 2020! Det enda företaget i världen inom sport industrin som lyckats leverera under hela året. Otroligt!

– Det är med stor ära jag tilldelas den högsta PPV-försäljningen detta år för galan McGregor vs. Cerrone. Grattis Donald och grattis igen till din submission-vinst förra kvällen.


HETAST JUST NU


Det ska noteras att det finns en utmanare till rekordet: UFC 251: Kamaru Usman vs. Jorge Masvidal. Hittills ligger den rapporterade försäljningen för UFC 251 på över 1 300 000 köp och det är känt sedan tidigare att siffrorna kommer öka ju längre tiden går.

Masvidals manager, Abraham Kawa har gått ut och sagt att enligt deras rapport är antalet köp högre för UFC 251. Men då inget annat har visats på papper är det UFC 246 Conor McGregor vs. Donald Cerrone som tagit hem segern.

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Frilansskribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under tidigt 2000-tal och har följt den aktivt därefter.

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...