Conor McGregor vs. Floyd Mayweather riskerar att bli av med datumet på T-Mobile Arena

Rapstjärnan Ice Cube har bokat arenan - samma datum som superfighten mellan Floyd Mayweather och Conor McGregor ska hållas.

Sakta i backarna Conor McGregor och Floyd Mayweather, enligt rapparen och skådespelaren Ice Cube är arenan redan bokad den 26:e augusti.

Ice Cube, vars riktiga namn är O’Shea Jackson Sr., driver basketligan BIG3. BIG3 grundades i början av 2017, där före detta NBA-legender spelar i lag om tre. Organisationen har planerat en mästerskapsmatch i T-Mobile Arena – och biljettförsäljningen är redan i full gång.

ANNONS

Skärmdump från AXS.com

Kan flytta på sig – till rätt pris

På bilden ser man att T-Mobile Arena gör reklam för BIG3, där datumet krockar med superfighten. Ice Cube har senare backat något och har sagt att han är villig att flytta på sig – till rätt pris.

“If they do what they’re supposed to do and make us happy, yeah, we’ll move,” sa Ice Cube på måndagens avsnitt av “Undisputed” på FS1. “We’re talking about it. I think we can get there.”

Det är ännu oklart vem som kommer att nyttja arenan i augusti, men enligt källor till TMZ Sports finns det en möjlighet att basketturneringen flyttas till MGM Grand Garden Arena istället.

Kategorier
Mayweather vs. McGregorSenaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]
En kommentar
 • Starfighter
  21 June 2017 at 06:26

  Someone fucked up

 • Svara

  Senaste kommentarerna
  Omröstning

  Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

  Visa resultat

  Loading ... Loading ...