Falska uppgifter om McGregor vs. Masvidal – superfighten INTE aktuell

✅ Dementerar kraftigt: "I helvete heller ..."

På sistone har oseriösa aktörer inom MMA-media spridit direkt felaktiga uppgifter. Det har nämligen påståtts att en superfight mellan Conor McGregor och Jorge Masvidal skulle vara på gång – med ett helt nytt UFC-bälte (165 pounds) på spel.

Inga tillförlitliga källor har dock kunnat stärka detta, som av allt att döma verkar vara taget ur luften. Nu stänger också UFC-bossen Dana White dörren för sådan match.

– Nej, i helvete heller. Masvidal är för stor, säger Dana White till TMZ Sports.


RELATERAT: “Fake News” om McGregor vs. Diaz 3 sprids som en löpeld


“Hatade att han gjorde det”

Visst har McGregor tävlat i högre viktklasser tidigare, då han mötte Nate Diaz två gånger. Detta var dock något som White inte alls höll med om när det begav sig.

– Ja, han slogs i weltervikt tidigare, men det borde han aldrig ha gjort. Jag hatade att han gjorde det. Jag hatade att han inte bara gjorde det en gång, utan två gånger. Han hör inte hemma i den viktklassen, avslutar White.

McGregor, tidigare mästare i både fjädervikt och lättvikt, har inte fightats sedan höstens stormatch mot obesegrade Khabib Nurmagomedov – som han förlorade via submission. Masvidal kommer själv från två brutala knockoutvinster varav den senaste, som var mot populäre Ben Askren, avgjordes på rekordtid.


EXKLUSIV VIDEO: UFC:s nya superstjärna? Här är Jorge Masvidals skönaste ögonblick


Hade du velat se Conor McGregor möta Jorge Masvidal? Kommentera!

Kategorier
Conor McGregorJorge MasvidalSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara


Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem är det hetaste framtidsnamnet i MMA-Sveriges just nu?

Visa resultat

Loading ... Loading ...