Conor McGregor ger svar på tal – till Zlatan Ibrahimovic

✅ Superstjärnan Conor McGregor skickar en passning till svenske Zlatan Ibrahimovic ✅ "En sak måste vi klargöra, det finns bara en Conor McGregor"

2017 kom svenske superstjärnan Zlatan Ibrahimovic med ett intressant uttalande. Han kallade forne dubbelmästaren i UFC Conor McGregor för MMA:s Zlatan och kallade sig själv för “fotbollens McGregor”.

I en nylig intervju med FIFA ger McGregor Ibrahimovic, som till vardags håller till i LA Galaxy i Los Angeles, svar på tal. McGregor menar att även om han respekterar Zlatan så finns det en sak han vill klargöra: Det finns bara en Conor McGregor!

Conor McGregor greps nyligen efter att ha förstört ett fans mobiltelefon


Relaterat


“I respect Zlatan and his positive-winning-mentality mindset, but let’s get this straight: there is only one Conor McGregor!” sade McGregor till FIFA.

“Zlatan Ibrahimovic is trying to be the Conor McGregor of football – good luck to him.”

“Zlatan kan komma och träna med mig när han vill”

Ibrahimovic, 37, har ett svart bälte i Taekwondo, något som han menar har hjälpt honom att lyckas med många av de spektakulära mål han producerat under sin legendariska karriär.

Foto via VICE

Zlatan har vunnit det mesta som går att vinna på klubbnivå, förutom den svårfångade Champions League-titeln. I intervjun erbjuder McGregor Zlatan, samt Frankrikes Paul Pogba att komma och träna med honom när de vill.

“Zlatan and Paul Pogba are welcome to come and train with me whenever they like,” sade McGregor.

Vill ni se Conor McGregor och Zlatan Ibrahimovic samarbeta?

Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]
Omröstning

Justin Bieber har utmanat Tom Cruise till en UFC-fight! Vem hade vunnit?

Visa resultat

Loading ... Loading ...