Conor McGregors oväntade hyllning – till Cody Garbrandt

✅ Cody Garbrandts rival TJ Dillashaw stängs av av USADA ✅ Conor McGregor skickar hyllning till "obesegrade" Garbrandt ✅ "Respekt, Cody!"

Efter att TJ Dillashaw officiellt blev avstängd av USADA, var rivalen Cody Garbrandt snabbt framme för att håna honom.

Garbrandt och Dillashaw har mötts två gånger, där Dillashaw gått vinnande ur striden båda gångerna via TKO. Dillashaw försökte i januari skriva historia genom att bli den förste någonsin att hålla bantamvikts- och flugviktsbältet.

Det gick dock inte vägen då han förlorade mot Henry Cejudo.

Garbrandt påpekade under natten att alla hans förluster har kommit mot fighters som sedan åkt fast för doping, vilket lockade ur en oväntad hyllning från Conor McGregor.

“Respekt, Cody! Lojaliteten du visade till Urijah och ditt gym den där dagen i TUF-gymmet kommer för alltid stå ut för mig. Njut av denna stund och dina vinster som nu återlämnats till dig!
Ren och obesegrad!”


Relaterat


Garbrandts förluster har kommit mot Dillashaw (två gånger) samt Pedro Munhoz. Munhoz positiva test har dock en del frågetecken kring sig. Kommissionen som gjorde testet, där han åkte fast för förhöjda nivåer av testosteron, hade inte arrangerat en MMA-gala på tio år.

De hade inte heller någon aning om hur man genomförde dopingtester. Munhoz nivåer var inom spannet för vad som var lagligt men kommissionen i Nouva Scotia valde ändå att stänga av Munhoz.

Detta var efter vinsten mot Jerrod Sanders 2014.

Vad tycker ni om Cody Garbrandts uttalande, samt Conor McGregors hyllning?

Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000.

Svara