Conor McGregors klockrena svar – efter Floyd Mayweathers otippade hån

Tjafset mellan stjärnorna är återigen i full gång...

Under onsdagskvällen skickade den obesegrade boxningsstjärnan Floyd Mayweather iväg en otippad känga till sin senaste motståndare; UFC:s lättviktsmästare Conor McGregor.

Mayweather tog nämligen upp McGregors påstådda barslagsmål i Dublin, där han ryktas ha klappat till en person med anknytning till organiserad brottslighet i Irland.

“I already fucked you up in 2017 now they about to fuck you up in 2018. You’re about to start your new year off with a bang”

Incidenten som Mayweather hänvisar till har aldrig kunnat bekräftats av någon säker källa och McGregor har, enligt UFC:s vd Dana White, själv nekat till sin inblandning. Detta hindrade dock inte irländaren från att skicka iväg ett snabbt och kaxigt svar till “Money”.

“I am the cartel.”

Tjafset fortsätter – och spårar ur totalt

Tjafset mellan stjärnorna tog knappast slut där. Nyligen gick McGregor nämligen ut med följande inlägg på Instagram…

Violate these nuts 🥜

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

“Violate these nuts”

…Mayweather var sedan snabb med att svara med ett par egna välvalda bilder från deras boxningsmatch, som han gick segrande ur via teknisk knockout för att säkra sin 50:e raka proffsvinst i somras.

You violate and I will demonstrate!!

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

“You violate and I will demonstrate!!”

Please can somebody give me a caption? #MayweatherPromotions #TheMoneyTeam

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

“Please can somebody give me a caption? #MayweatherPromotions #TheMoneyTeam”

The new King of Ireland, it took me only 28 minutes. #MayweatherPromotions

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

“The new King of Ireland, it took me only 28 minutes. #MayweatherPromotions”

Vad kan detta innebära?

Frågan är vad som ligger bakom det plötsliga tjafset, som knappast lär vara över än. Snacket om en potentiell returmatch drog igång redan innan deras första möte var överstökat – och spekulationerna har till och med inkluderat en möjlig MMA-debut för Mayweather.

Nyligen gick till och med Dana White ut med att han låg i förhandlingar angående ett UFC-kontrakt för Mayweather – innan “Money” själv dementerade detta (efter att själv ha startat ryktet till att börja med).

Om superstjärnorna försöker hypa upp en ny match mot varandra, eller om de bara försöker hålla sig relevanta i rubrikflödena, är högst oklart. Faktumet att de två har mötts i boxningsringen gör dock att man knappast kan döma ut ett returmöte som omöjligt…

Kategorier
Mayweather vs. McGregorSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah