Conor McGregors manager stämmer Manny Pacquiao på miljonbelopp

✔ Så mycket pengar står på spel!

Audia Attar, grundare till Paradigm Sports samt manager till Conor McGregor, har inlett en stämningsansökan mot boxningslegendaren Manny Pacquiao, enligt The Athletic.

Tydligen kräver Attar en återbetalning på de över 279 miljoner kronorna som Paradigm Sports betalat i förskott till Pacquiao sedan boxaren skrivit på för managementbolaget. Utöver det har Attar begärt att Pacquiao drar sig ur sin planerade titelmatch mot Errol Spence den 21:a augusti.

I Attars stämningsansökan framgår det att Attar förhandlat om en match mellan Pacquiao och Mikey Garcia som nu verkar ha bortprioriterats. Dessutom menar de på att Pacquiao brutit mot kontraktet som upprättades.

Judd Burstein, en av advokaterna som driver målet mot Pacquiao, hänvisade i stämningsansökan till de många förlusterna som Paradigm Sports kommer att dra på sig.

– Utöver de miljontals dollar i direkta ekonomiska förluster som Paradigm Sports kommer att utsättas för, är skadan till dess rykte orsakat av Pacquiaos överträdelser oöverskådlig. Precis när Paradigm var redo att etablera sig som en stor spelare i professionell boxning har Pacquiao lämnat dess rykte som boxningsmanagement i ruiner.

 


HETAST JUST NU


McGregor vs Pacquiao?

Attar är en framgångsrik manager till fler klienter än McGregor och har åstadkommit mycket under de senaste åren, men enligt ett uttalande från representanter till Pacquiao kommer målet att avslås.

– Klagomålet från Paradigm Sports i Kaliforniens domstol på fredag är ett lättsinnigt försök att stoppa Manny Pacquiaos kommande megafight, och den [stämningsansökan] kan och kommer misslyckas på grund av flera skäl, sade Pacquiaos advokat Dale Kinsella i ett uttalande. Dessutom hade Manny Pacquiao aldrig ingått i ett partnerskap med Paradigm Sports om han vetat att de inte hade som avsikt att upprätthålla sin del av kontraktet.

– Skulle detta målet faktiskt fortsätta i domstolen kommer Herr Pacquiao att slå emot kraftigt och försvara sig, framföra sina egna stämningar mot Paradigm Sports och se till att få alla advokatkostnader ersatta.

När Pacquiao skrev på för Paradigm Sports började kampsportsfans genast tala om att se boxningslegendaren mot McGregor. Det var dock inte bara fansen – McGregor kämpade själv för att få ihop matchen.

För tillfället är McGregor inbokad för att möta Dustin Poirier i huvudmatchen på UFC 264. Chanserna att se McGregor möta Pacquiao var redan låga tidigare, stämningen lär vara spiken i kistan för den potentiella superfighten.

 

 

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Conor McGregorManny PacquiaoSenaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...