Conor McGregors manager stämmer Manny Pacquiao på miljonbelopp

✔ Så mycket pengar står på spel!

Audia Attar, grundare till Paradigm Sports samt manager till Conor McGregor, har inlett en stämningsansökan mot boxningslegendaren Manny Pacquiao, enligt The Athletic.

Tydligen kräver Attar en återbetalning på de över 279 miljoner kronorna som Paradigm Sports betalat i förskott till Pacquiao sedan boxaren skrivit på för managementbolaget. Utöver det har Attar begärt att Pacquiao drar sig ur sin planerade titelmatch mot Errol Spence den 21:a augusti.

I Attars stämningsansökan framgår det att Attar förhandlat om en match mellan Pacquiao och Mikey Garcia som nu verkar ha bortprioriterats. Dessutom menar de på att Pacquiao brutit mot kontraktet som upprättades.

Judd Burstein, en av advokaterna som driver målet mot Pacquiao, hänvisade i stämningsansökan till de många förlusterna som Paradigm Sports kommer att dra på sig.

– Utöver de miljontals dollar i direkta ekonomiska förluster som Paradigm Sports kommer att utsättas för, är skadan till dess rykte orsakat av Pacquiaos överträdelser oöverskådlig. Precis när Paradigm var redo att etablera sig som en stor spelare i professionell boxning har Pacquiao lämnat dess rykte som boxningsmanagement i ruiner.

 


HETAST JUST NU


McGregor vs Pacquiao?

Attar är en framgångsrik manager till fler klienter än McGregor och har åstadkommit mycket under de senaste åren, men enligt ett uttalande från representanter till Pacquiao kommer målet att avslås.

– Klagomålet från Paradigm Sports i Kaliforniens domstol på fredag är ett lättsinnigt försök att stoppa Manny Pacquiaos kommande megafight, och den [stämningsansökan] kan och kommer misslyckas på grund av flera skäl, sade Pacquiaos advokat Dale Kinsella i ett uttalande. Dessutom hade Manny Pacquiao aldrig ingått i ett partnerskap med Paradigm Sports om han vetat att de inte hade som avsikt att upprätthålla sin del av kontraktet.

– Skulle detta målet faktiskt fortsätta i domstolen kommer Herr Pacquiao att slå emot kraftigt och försvara sig, framföra sina egna stämningar mot Paradigm Sports och se till att få alla advokatkostnader ersatta.

När Pacquiao skrev på för Paradigm Sports började kampsportsfans genast tala om att se boxningslegendaren mot McGregor. Det var dock inte bara fansen – McGregor kämpade själv för att få ihop matchen.

För tillfället är McGregor inbokad för att möta Dustin Poirier i huvudmatchen på UFC 264. Chanserna att se McGregor möta Pacquiao var redan låga tidigare, stämningen lär vara spiken i kistan för den potentiella superfighten.

 

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Conor McGregorManny PacquiaoSenaste Nytt

Svara

bet365
Speltips: UFC ON ESPN: SANTOS VS. HILL

Thiago Santos vs Jamahal Hill


3.25 - 1.37


7 Augusti | 00:00 | UFC
Till Bethard!
Välkomstsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC ON ESPN: SANTOS VS. HILL12
Thiago Santos vs Jamahal Hill3.251.36
Vicente Luque vs Geoff Neal1.582.40
Zac Pauga vs Mohammed Usman1.751.99
Brogan Walker vs Juliana Miller1.612.25
Augusto Sakai vs Sergey Spivak2.801.45
Ariane Lipski vs Priscila Cachoeira1.582.40
UFC-oddsen presenteras av Bethard, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...