Conor McGregors nya utspel efter skandalen: “Kommer aldrig begå självmord!”

✔ Raderade inlägget: "Sanningen har gett mig vingar - kommer aldrig komma undan"

Conor McGregor befinner sig återigen i blåsväder efter att han under veckan anmälts för sexbrott, vilka ska ha skett under superstjärnans semester på lyxön Korsika utanför Frankrike.

LÄS MER: Nya uppgifter om Conor McGregor-skandalen – offret “djupt chockat”

UFC-superstjärnan har sedan tidigare kraftigt förnekat anklagelserna via sin agent, och delade nyligen flera oroande inlägg på sina sociala medier – inlägg som sedermera tagits bort.

 – [Du arbetar med att] förebygga självmord men ändå förlöjligar du mig online på detta sätt, under denna hemska tid i mitt liv, skrev McGregor bland annat i svar till en användare på Twitter.

Under tisdagskvällen svensk tid gick McGregor återigen ut med ett inlägg på sina sociala medier för att sedan snabbt radera det. Den här gången gick han till rasande attack mot alla som han menar är ute för att sätta dit honom, samtidigt som han lovar att “aldrig begå självmord”.

Se det raderade inlägget nedan:

Conor McGregor utspel MMA sjalvmord UFC

– Jag kommer aldrig att begå självmord, oavsett hur många som önskar det. Försök att sätta dit mig hur jävla mycket ni vill. Jag tänker aldrig lägga mig! Sanningen är sanningen, och den kommer att ge mig vingar! Jag kommer inte att betala ut en krona till någon som kommer mot mig med ondskefulla lögner, skriver McGregor bland annat.

“Conor McGregor kommer inte att vara ett mål”

McGregors manager Audie Attar gick även han tidigare i veckan ut och riktade en varning till alla som han menar försöker sko sig på hans klient.

LÄS OCKSÅ: Managern “rasande” efter McGregor skandalen: “Riktar en varning” 

– Jag är rasande, och jag varnar alla klart och tydligt: Conor McGregor är inte, och kommer inte att vara ett mål för de som vill skapa rubriker eller tjäna pengar på honom, sade Attar.

Kategorier
Senaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara