Conor McGregors oväntade kommentar – till Nate Diaz

✅"Our trilogy will show true to us for what we are. Warriors" skriver McGregor

“The Notorious” Conor McGregor är inte direkt känd för att slänga respektfulla kommentarer kring sig, speciellt inte till sina motståndare. I en oväntad vändning så valde dock lättviktsmästaren att adressera Nate Diaz i en kommentar som var fylld av respekt och lovord för den populära Stockton-fightern:

“Respect to Nate always and our trilogy will be special when we do it 100%. There is no rush. @natediaz209 our trilogy will show true to us for what we are. Warriors.” skrev McGregor som ett svar på InstagramLäs mer: Tränaren: McGregor vs. Mayweather 2 i MMA ”håller på att ta form”


1-1 mellan McGregor och Diaz

McGregor och Diaz möttes för första gången under UFC 196 den 5 mars 2016, detta efter att irländarens tilltänkta motståndare Rafael dos Anjos tvingat dra sig ur på grund av en skada.

Med bara 13 dagar att förbereda sig kom Diaz att bli första fighter att besegra McGregor i UFC då han ströp ut irländaren i andra ronden. En returmatch bokades in för UFC 202 och då gick istället McGregor segrande ur matchen via majoritetsdomslut.

Sedan deras två matcher har McGregor hunnit att bli lättviktsmästare genom att besegra Eddie Alvarez och gå sin boxningsdebut mot Floyd Mayweather. Diaz har i sin tur inte tävlat sedan han mötte McGregor i augusti 2016 men han har gjort det klart att han är på väg tillbaka till buren.

Det är ännu oklart vem McGregor eller Diaz kommer möta i sina nästa matcher.

Läs mer:

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]