Conor McGregor redo för ny match – inte längre pensionerad

✅ Gick i pension för andra gången under sin karriär ✅ Nu siktar irländaren på comeback - efter bittra fejden med Khabib Nurmagomemdov

Det har varit minst sagt händelserika veckor vad gäller Conor McGregor och hans fortsatta karriär som MMA-fighter. Superstjärnan valde att annonsera sin pension, samma dag som New York Times rapporterade om att irländaren misstänkts för sexuellt ofredande. Han har sedan dess hållit sig aktiv på social medier och bland annat dragit igång en ny fejd med ärkerivalen Khabib Nurmagomedov – en fejd som nu riskerar att fortsätta i oktagonen.

RELATERAT: 

McGregor har fått mycket kritik för sina kommentarer om Nurmagomedovs fru samt hennes religiösa klädsel – vilket lett till anklagelser om rasism och islamofobi. Detta kan mycket väl ha tagits i åtanke när McGregor nyligen tog till Twitter för att på ett inkluderande sätt annonsera sin återkomst till MMA.

Återvänder från pension – för andra gången

På endast sex år i UFC har McGregor hunnit gå i pension och sedan återvända från den två gånger. Han har dock också åstadkommit mycket som få andra fighters har, då han blev den första att samtidigt hålla två UFC-titlar i två olika divisioner, och han har övergått från MMA-stjärna till en världskänd stjärna som nu når ut till mainstream-publiker.

Det finns spekulationer om att pensionsbeskedet kan vara en form av förhandlingstaktik, men det återstår att se hur irländarens framtida karriär går med tanke på alla kontroverser han orsakat utanför buren.

Vem vill du se McGregor möta i comebacken?

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Senaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...