Bild via Instagram (thenotoriousmma)

Conor McGregors team skjuter ned ryktena: Ingen sanning bakom dem

✅Den före detta dubbelmästaren står anklagad för fyra fall ✅ Conor McGregor till rätten den 26 juli - igen ✅ McGregors advokats talesperson adresserar ryktena

Conor McGregor är just nu i mitten av en rättsprocess som sätter käppar i hjulet på hans fortsatta MMA-karriär. “The Notorious” var delaktig i en uppmärksammad attack under UFC 222 i början av april och sedan dess har han infunnit sig i domstolen. Skvaller-sidan TMZ rapporterade att den före detta dubbelmästaren hade gjort upp med rätten men nu skjuter McGregors team ned ryktena samtidigt som de kastar föga ljus på situationen.


Uppgifter: Conor McGregor klarar sig undan med villkorlig dom


McGregor till rätten den 26 juli

McGregor har inte varit i buren sedan november 2016 men det har inte hindrat honom från att figurera i pressen. En av de incidenter som fick mest uppmärksamhet var i samband med UFC 222 den 5 april då irländaren och hans kumpaner attackerade en buss med metallföremål.

Attacken resulterade i att två UFC-fighters kom att skada sig till den grad att de avlägsnades från matchkortet och McGregor kom att åtalas med tre separata fall av överfall och ett fall av kriminellt ofog.

Enligt TMZ Sport så gjorde dock McGregor och hans team en uppgörelse med rätten vilket skulle resultera i att irländaren bland annat skulle undvika tid i fängelset. Det var uppgifter som talespersonen Karen Kessler idag kunde dementera:

“There is no accuracy to recent tabloid reports speculating about a potential plea for Conor McGregor,” sade Kessler i ett uttalande för Cozen O’Connor, McGregor’s advokat. “We do not, and will not comment on any discussions we may or may not be having with the DA’s office.”

McGregors attack är väldokumenterad och har bland annat gjort att UFC undvikit att tala om en framtida match för irländaren, åtminstone tills fallet är löst.

Den 26 juli kommer “The Notorious” att infinna sig i rätten på nytt och då kommer ännu ett kapitel att skrivas i denna pågående berättelse.

 

Vad tycker du att ett rimligt straff vore?

 

Prenumerera på helt nya MMAnytt TV på Youtube för att inte missa några exklusiva videos på svenska!
Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Phnom Penh, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]
Omröstning

Vem vinner?

Visa resultat

Loading ... Loading ...