Conor McGregors uttalande – efter lindriga domen: “Är tacksam”

🎥 VIDEO+TEXT ✅ Här bemöter Conor McGregor reportrarna - utanför rättssalen ✅ Managern: "Han vill fightas igen i år" ✅ Allt pekar på en superfight mot Khabib Nurmagomedov härnäst

Efter dagens rättegång och den lindriga domen efter bussattacken i april, bemötte den irländske UFC-stjärnan Conor McGregor reportrarna på plats utanför rättssalen med följande uttalande:

“I just want to say I’m thankful to the D.A. and the judge for allowing me to move forward. I want to say to my friends, my family, my fans — thank you for your support.”


LÄS MER: JUST NU: Conor McGregor får sin (lindriga) dom – efter bussattacken


Därefter fick ESPN:s Ariel Helwani en intervju med McGregors manager, Audie Attar, för att diskutera “The Notorious” framtid, relation med UFC och den stora titelmatchen mot Khabib Nurmagomedov.

Attar menar att de just nu är inställda på att möta Nurmagomedov och bekräftade även att McGregor har för avsikt att göra comeback till buren innan årsskiftet. Agenten ville däremot inte avslöja något specifikt datum och förklarade att de först måste färdigställa sina kontraktsförhandlingar och nå ett nytt avtal med UFC.

Kolla in videon ovan!

Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara