Svenska MMA-världsmästaren kammar hem ny vinst!

✅ Spel mot ett mål i Slovakien! ✅ "Conny Future" har nu tre raka segrar som proffs! ✅ Se matchen här!

Göteborgaren Cornelia Holm, 31, återvände till buren för en ny proffsmatch under lördagen.

Det var på Oktagon 12 i Bratislava, Slovakien som “Conny Future” tog sig an tjeckiskan Veronika Rodona i ett bantamviktsmöte. Holm, tidigare landslagsfighter med VM – och EM-guld i A-klass, styrde matchen med sin brottning och lyckades även sänka sin motståndare – innan poängdomarna gav henne segern via enhälligt domslut efter tre ronder.

Se hela matchen i videon ovan!

Holm har nu ett professionellt matchfacit på 3-1, där den enda förlusten kom via delat domslut mot den svenska Bellator-fightern Malin Hermansson.

Holm är för närvarande aktuell i den andra säsongen av realityserien “TG2 – The Fighter,” där hon tillsammans med flera andra i sin viktklass tävlar om prispengar och ett kontrakt med den sydafrikanska MMA-organisationen EFC. Serien sänds på TV-kanalen FIGHT SPORTS.

Cornelia Holm (höger). Nästa vecka sänds avsnitt sju av “TG2 – The Fighter.” Tidigare avsnitt finns plan annat att se via Telia Play+.

Se de senaste nyheterna om Cornelia Holm här.

Kategorier
Senaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara


Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...