coronavirus weili zhang joanna ufc mma
Foton: Instagram/Reinhold Matay-USA TODAY Sports

Stark kritik mot UFC-stjärnan – efter skämt om Coronaviruset

✅ Gick stjärnan över gränsen här? Avgör själv!

Weili Zhang vann UFC:s stråviktstitel för damer förra året under imponerande former, och blev därmed den första kinesiska UFC-mästaren någonsin.

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

Zhang är för närvarande aktuell med sitt första titelförsvar någonsin, då hon tar sig an den tidigare mästaren Joanna Jedrzejczyk i den delade huvudmatchen på UFC 248 som äger rum den 7 mars.

Skojade till det – om coronavirus

Jedrzejczyk har dock hamnat i hetluften inför stormötet – men inte på grund av något som är direkt relaterat till fighting. Polskan delade nämligen en bild inför stormatchen, där hon gjorde sig lustig över den rådande situationen gällande coronavirus som härjar i Kina och har skördat flera liv.

Bilden (se ovan) har sedermera raderats från sociala medier, efter att hård kritik riktats mot Jedrzejczyk.

“Visar ditt rätta ansikte”

Zheili valde själv att med ett par väl valda rader slå tillbaka mot Jedrzejczyks skämt.

– Du visar ditt rätta ansikte när du gör narr av en tragedi. Folk dör, någons pappa, någons mamma, någons barn. Du kan säga vad du vill om mig om det får dig att känna dig starkare, men skoja inte om det som händer här, menar Weili Zhang.

Detta fick i sin tur Joanna att be om ursäkt via ett inlägg på Instagram:

– Hej Weili, jag är så ledsen om jag fått dig att må dåligt, men jag skulle aldrig göra narr av folk som insjuknat i coronavirus. Jag ville inte att du skulle ta illa upp. Jag skojade bara till det med ett internet-meme. Jag är jätte-jätteledsen, men vi ses den 7 mars. Bli inte för känslosam, okej? skriver Jedrzejczyk.

 

Vad tycker ni? Gick Joanna över gränsen här?

 

 

Ilir Latifi via KO/TKO/DQ Rond 3

 

12.00 gånger pengarna

 

1 Oktober | 00:00 | UFC Vegas 61


 

Till COMEON!
Oddsbonus: 1000 kr!

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement
Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

Sverigeoddsen – UFC Vegas 61

OKT. 1: UFC Vegas 61

UFC Fight Night: Dern vs. YanODDSSPELBOLAG
Ilir Latifi Rond 13.40
Ilir Latifi via KO/TKO/DQ Rond 27.00
Ilir Latifi via KO/TKO/DQ Rond 312.00
Ilir Latifi via Submission10.00
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00. [comeontracker]
Omröstning

Vem vill du se Khamzat Chimaev möta härnäst?

Visa resultat

Loading ... Loading ...