Brutala armlåset får UFC-fightern att SKRIKA av smärta!

✔ Se avslutet som du antagligen missade här!

Under lördagsnattens UFC-gala bjöds vi på en riktigt brutal submission.

Läs mer: UFC-resultat: Alistair Overeem slår ut Walt Harris – efter vild fight!

Det var i den första ronden i mötet mellan Cortney Casey och Mara Romero Borella som Casey lyckades få in ett riktigt tight armlås – som satt så hårt att Borella skrek till innan domaren hann avbryta matchen.

Du kan själv spana in avslutet i spelaren nedan (via Twitter):

“Oavsett om det är under en pandemi …”

Detta var Caseys första seger via avslut sedan i augusti 2016, och flugviktaren var efteråt riktig nöjd över att ha fått till armlåset.

– Jag är bara så glad. Glad över att ha kvar mitt jobb och ha mitt team och mina supporters bakom mig. Oavsett om det är under en pandemi eller inte så är jag glad över att ha fått till avslutet, säger Casey.

Läs mer: Svenske UFC-stjärnan belönas – för “årets bästa submission”

Casey har genomgått en tuff period på senaste tiden, och har nu två segrar på sina fem senaste fighter, med ett sammanlagt professionellt record på 9-7.

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara