Cory Sandhagen om T.J. Dillashaws comeback: “Kommer vara en bättre version av sig själv!”

✔ Räknar med en ännu bättre version av den före detta bantamviktsmästaren!

Cory “The Sandman” Sandhagen räknar inte med att T.J. Dillashaw kommer ha påverkats negativt av hans två år långa avstängning för doping.

Den 8 maj återvänder den forne bantamviktsmästaren Dillashaw på huvudkortet för UFC Vegas 26 där han ställs mot den topprankade bantamviktaren Sandhagen. Dillashaws senaste match var mot flugviktsmästaren Henry Cejudo i januari 2019 och slutade med förlust i första ronden via TKO.

I samband med nederlaget åkte dessutom Dillashaw fast i en dopingkontroll och blev avstängd. Det var substansen EPO man hittade i Dillashaws dopingtest och som ledde till den hårda domen.

Sedan han blev ertappad har Dillashaw inte tävlat överhuvudtaget och genomgått flertal operationer för sina axlar. När han gör sin retur kommer han ha varit borta från UFC i cirka 28 månader.


 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av TJ Dillashaw (@tjdillashaw)


HETAST JUST NU


Cory Sandhagen: “Jag har tränat stenhårt!”

Sandhagen tänker inte lyssna på dem som menar på att Dillashaw kommer komma tillbaka som en sämre fighter.

Han förbereder sig för att möta den bästa versionen av den före detta bantamviktsmästaren och räknar med att Dillashaw kommer vara en bättre atlet än tidigare.

– Dillashaw har varit iväg från sporten i nästan två och ett halvt års tid så vem vet vad han har pysslat med under den tiden? Jag vet att han har genomgått ett flertal operationer som innebär att han inte kunnat träna under den tiden. Och jag vet att jag har tränat stenhårt under dessa år, säger Sandhagen i en intervju med MMA Junkie.

– Många tror att han kommer komma tillbaka som en sämre fighter och jag antar att det är narrativet för Dillashaws comeback. Men jag kommer inte köpa det och kommer istället välja det spåret som håller mig säkrare. Vilket är att T.J. kommer tillbaka som en ännu bättre version av sig själv!

 

Sandhagen går in i mötet med en segersvit på två matcher i rad bakom sig. Sist såg vi honom i februari detta år när han besegrade Frankie “The Answer” Edgar med ett brutalt flygande knä i första ronden.

 

Hur tror du Dillashaw kommer se ut i sin comeback?

 

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Cory SandhagenNyheterSenaste NyttTJ Dillashaw

Frilansskribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under tidigt 2000-tal och har följt den aktivt därefter.

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...