Cory Sandhagen svarar spionryktena: “Några kom från Duanes gym”

✔ "Det finns alltid ess i ärmen"

Cory Sandhagen ser sig själv som en extrem tävlingsmänniska, så han förstår om man är villig att göra vad som helst för att vinna.

Med det sagt, han vill aldrig bryta reglerna men vet att så inte är fallet med folk han har mött tidigare och kommer att möta i framtiden.

Ett perfekt exempel på det är hans nästa fight mot den forne UFC-mästaren T.J. Dillashaw. Dillashaw återvänder till buren efter att ha varit avstängd i två år som en konsekvens av att ha testat positivt för doping, EPO.

Det har även gått rykten om att Dillashaw gjort ytterligare en radikal aktion för att få ett övertag på sin motståndare. Enligt Sandhagens lagkamrat Justin Wetzell ska Dillashaw ha skickat spioner in i Sandhagens gym för att hålla ett öga på honom.

– Ärligt talat, jag vet inte så mycket om det där, sade Sandhagen till MMAfighting gällande spionryktena. Jag tror att några killar kom från Duanes gym (Duane Ludwig är Dillashaws tränare). Ibland skickar Duane killar för att träna med oss, vilket under andra omständigheter är 100 procent okej.

– Men vi fick precis reda på att en av dem från Duanes gym postade något på sociala medier där det [bekräftar] att de observerade mig och inte var där för att träna. Men det är endast spekulationer.

– Ärligt talat, det påverkar mig inte. Om du gör det för att vinna, bra för dig. Även om det är på gränsen till oetiskt enligt många, sade Sandhagen.


HETAST JUST NU


Cory Sandhagen oroar sig inte för Dillashaws fusk

När det kommer till Dillashaws retur till oktagonen efter en två års avstängning på grund av doping, spenderar inte Sandhagen någon tid på att oroa sig om ifall Dillashaw fortfarande fuskar.

Instället fokuserar Sandhagen på de saker han kan göra för att vinna på UFC Vegas 32, söndag den 25:e juli.

– Jag har en massa fördelar inför den här fighten, särskilt eftersom han kommer från en avstängning på två år, sade Sandhagen.

– Jag förstår att han är lite äldre nu. Han har inte slagits på länge. Det är alla saker att tänka på, men jag måste också förstå att T.J. är en annan motståndare framför mig oavsett vilka fördelar jag har. Det är många argument som talar i fördel för mig, men jag måste oavsett gå ut och slå honom.

Dillashaw har faktiskt tidigare tränat med Sandhagen, när de båda bodde i Colorado. Nu är det dock några år sedan, men Sandhagen kommer ihåg tillfällena tillsammans med Dillashaw, vilket också kan vara till hans fördel.

Det betyder å andra sidan att även Dillashaw har några insikter i hur Sandhagen arbetar, men Sandhagen lovar att han har utvecklats sedan dess.

– Det finns alltid ess i ärmen, sade Sandhagen. Jag är en sådan kille som alltid är i gymmet. Det finns vissa fighters som chillar mellan matcher, det är inte jag. Jag älskar den här sporten, jag älskar att lära mig nya grejer, nya tekniker. Det finns garanterat saker som jag inte ens visade i matchen mot Frankie Edgar, för den [slutade] så fort.

– Om matchen [mot Dillashaw] pågår en stund, kommer ni att få se nya saker från mig, sade Sandhagen.

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Cory SandhagenSenaste NyttTJ Dillashaw

Axel Bridal är skribent för MMAnytt sedan Februari 2021. Han upptäckte MMA 2015 på västkusten i USA och rapporterar idag om sporten från Stockholm.

Svara

bet365
Speltips: UFC ON ESPN 41

Marlon Vera vs Dominick Cruz


1.45 - 2.80


14 Augusti | 00:00 | UFC
Till Bethard!
Välkomstsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC ON ESPN 4112
Marlon Vera vs Dominick Cruz1.452.80
Angela Hill vs Lupita Godinez3.001.40
Nate Landwehr vs David Onama2.801.40
Devin Clark vs Azamat Murzakanov2.501.57
Cynthia Calvillo vs Nina Nunes1.622.30
Gerald Meerschaert vs Bruno Silva3.401.33
UFC-oddsen presenteras av Bethard, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...