Covington både hånar och utmanar “RDA” för en match om interrimbältet

Det tog inte lång tid efter att det stod klart att den före detta mästaren Rafael dos Anjos dominerat och tagit hem det enhälliga domslutet över Robbie Lawler innan ännu en utmanare dök upp.

Den kontroversiella welterviktaren Colby Covington har gått hårt åt Brasilien den senaste tiden och bland annat kallat landet för en soptipp och dess invånare för “smutsiga djur”. Efter brasilianarens dos Anjos vinst i helgen tog “Chaos” Covington tillfället i akt att utmana honom via sociala medier.

Covington vill möta dos Anjos i en kamp om interrimbältet då den regerande mästaren Tyron Woodley kommer att bli borta på grund av en operation:


Läs mer: Werdum attackerar Colby Covington med en boomerang (UPPDATERAD)


Har fem raka vinster

Med tanke på att Woodley varit en av de mest aktiva mästarna den senaste tiden är det inte särskilt troligt att vi får se en interrimmatch mellan Covington och dos Anjos.

Det cirkulerar också rykten om att Covington kan komma att agera tränare under den nya säsongen av The Ultimate Fighter. Dos Anjos har i sin tur blivit lovad nästa titelchans men det är långt ifrån skrivet i sten.

Covington har just nu fem raka vinster medan dos Anjos har tre raka segrar.

 

Borde dos Anjos möta Covington?

 

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Colby CovingtonSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]