Covington kör låtsasmatch mot “Woodley” och vinner äntligen sitt bälte

🎥 VIDEO ✅ Knockar "Woodley" i första ronden ✅ Vinner äntligen welterviktsbältet

Den #3-rankade welterviktaren Colby “Chaos” Covington har länge försökt att få till en titelmatch mot den regerande mästaren Tyron Woodley. Hans kreativa försök har dock inte materialiserats i någon match och istället har den kontroversiella fightern Covington tagit saken i sina egna händer och ställt upp i en låtsasmatch mot “TyQuil Woodley”.

Covington vs. “Woodley”

Låtsasmatchen mellan Covington och “Woodley” tog vid under helgens WrestlePro och är det senaste i raden av försök från Covington att krypa under huden på den regerande welterviktsmästaren.

Covington har just nu en vinstsvit på fem raka över namn som Max Griffin, Dong Hyung “Stun Gun” Kim och nu senast Demian Maia. Med en tredjeplats i rankingen och ett ökänt rykte har “Chaos” Covington kommit att bli en av de mest omtalade kämparna i welterviktsklassen – på gott och ont.

Efter sin domslutsvinst mot Maia i oktober så kallade Covington den brasilianska publiken för “smutsiga djur” och sade att Brasilien var en soptipp. Covington kom också att pryda löpsedlar då han i november hamnade i ett bråk med brasilianaren Fabricio Werdum och fick en boomerang kastad i ansiktet.

Covingtons senaste försök att dra uppmärksamhet är dock av det snällare slaget. Kör igång videon ovan och lämna en kommentar efteråt.

Vad tycker du om Covingtons försök?

 

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Senaste NyttUnderhållning

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...