Covington släpper officiell “ursäkt” – Kallade fansen för “smutsiga djur”

Colby Covington gör sitt bästa för att bli ogillad i UFC och släpper nu en "ursäkt" efter att ha kallat de brasilianska fansen för "smutsiga djur".

Den 29-åriga amerikanen Colby “Chaos” Covington befinner sig just nu i strålkastarnas ljus efter att ha besegrat #3-rankade Demian Maia och i samma veva kallat Brasilien för en “soptipp” och hemmapubliken för “smutsiga djur”.

Det dröjde inte länge innan både brasilianska fans, fighter och UFC reagerade på “Chaos” Covingtons uttalande och UFC-representanten David Shaw sade att organisationen inte var glada över amerikanens yttranden och att de skulle utreda om han brutit mot UFC:s uppförandekod.

Nu släpper Covington en officiell “ursäkt” på sociala medier:

Fortsätter utmana Woodley

Covington har nu fem raka vinster i oktagonen och fortsätter utmana den regerande welterviktsmästaren Tyron Woodley med en harang av meddelanden på bland annat Twitter:

 

Tycker du att Covington förtjänar en titelchans?

 

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Colby CovingtonSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara