"The Notorious" Conor McGregor. Foto: Tom Szczerbowski-USA TODAY Sports

“Cowboys” varning till McGregor – inför presskonferensen

✅ Hotar med hämnd - om irländaren gör det förbjudna

Alldeles nyligen meddelade UFC att man kommer hålla en presskonferens med Conor McGregor och Donald “Cowboy” Cerrone nästa onsdag. Detta inför deras möte på UFC 246, som äger rum under lördagsnatten svensk tid nästa vecka.

Läs mer: UFC 246: McGregor vs. Cowboy – Matchkort, Tider och Info

Nu skickar Cerrone en varning till McGregor – som är känd för att ta heder och ära från sina motståndare på presskonferenser. “Cowboy” menar att den irländske superstjärnan bör passa sig för att dra in Cerrones familj i skitsnacket nästa onsdag.

– Om han (Conor McGregor, reds. anm) skulle gå riktigt lågt, och prata om min mormor eller mitt barn, så skulle han lägga det på en helt ny nivå. Förstår du vad jag menar? Då kommer jag att slå skiten honom ur honom i lobbyn. Jag tror inte att det kommer bli så. Han förstår det. Vi kommer att fightas, det kan han snacka om hur mycket han vill, men inga slag under bältet, säger Cerrone till MMA Fighting.

Presskonferensen inför UFC 246: McGregor vs. Cowboy går av stapeln kl 02.00 natten till torsdag svensk tid. MMAnytt kommer att vara på plats i Las Vegas, så se till att följa presskonferensen här på MMAnytt.se!

Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...