Cris Cyborg: “Bygg upp min division, eller så går jag till Bellator”

🎦 VIDEO+TEXT ✅ Cris Cyborgs ultimatum till Dana White ✅ Vill inte möta uppblåsta bantamviktare

Cristiane “Cris Cyborg” Justino har varit UFC-mästarinna i ungefär ett halvår och har ännu inte försvarat sitt bälte mot en riktigt fjäderviktare. Hennes motståndare har för det mesta varit bantamviktare som går upp en viktklass för att söka nya utmaningar. Cris Cyborg menar att hon inte kan fortsätta bygga på sitt legendariska legacy genom att fightas mot damer som är betydligt mindre än henne.

Den senaste i långa raden av utmanare är bantamviktsmästarinnan Amanda “Leoa” Nunes, som signades till Strikeforce för att fightas mot just Cris Cyborg. Fjäderviktsmästarinnan är dock inte intresserad av Nunes.

Bellator har aktivt rekryterat fjäderviktsfighters till sitt stall, något som lyser med sin frånvaro i UFC. Sedan Cris Cyborg har signat med UFC har inte en enda fjäderviktsfighter rekryterats. Nu har hon tröttnat och skickat ett ultimatum till Dana White – signa fler fjäderviktare eller låt mig fightas i Bellator. Se hela intervjun med Cris Cyborg i videorutan ovan!

Se alla galor från UFC live på Viaplay - Klicka här
Kategorier
Cris CyborgSenaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]
Omröstning

Vem vinner superfighten - Henry Cejudo eller TJ Dillashaw?

Visa resultat

Loading ... Loading ...