Här konfronteras UFC-bossen backstage: “Sluta ljug!”

✅ VIDEO: Stjärnan ställer chefen mot väggen! ✅ Spred rykten hela veckan

Att Cris Cyborg och UFC har haft en skakig relation är känt sedan länge. Men när vd:n Dana White insisterade på att sprida felaktigheter om henne i var och varannan intervju han ställde upp i – så fick stjärnan nog.

Cyborg, vars riktiga namn är Cristiane Justino. fick under hela fight week höra hur White gång på gång sa till diverse reportrar att hon inte ville ha någon rematch mot dubbelmästarinnan Amanda Nunes. Cyborg har dock länge hävdat att det är helt felaktigt och att hon visst är sugen på revansch mot Nunes, som hon förlorade mot via knockout i vintras.

Cris Cyborg: “Du vet att jag vill fightas”

Nederlaget mot Nunes var Cyborgs första på över 13 år. I helgen återvände den tidigare mästarinnan dock till vinstkolumnen, genom att kamma hem en poängvinst den då obesegrade Felicia Spencer på UFC 240 i Edmonton, Kanada. Därefter valde hon att hänga kvar backstage – för att konfrontera White.

Iklädd en t-shirt med texten “Cyborg vs. Nunes coming jan 2020” ställde hon UFC-bossen mot väggen.

-Sluta ljug! säger Cris Cyborg bland annat, till en något obekväm Dana White.

– Du vet att jag vill fightas och att jag inte är rädd, fortsätter hon.

Se hela ordväxlingen och mer backstage-klipp runt Cyborgs match i videon ovan!


LÄS MER: Cris Cyborg KRÄVER offentliga ursäkter – av Dana White och Joe Rogan!

LÄS OCKSÅ: “Cris Cyborg är rädd – vill inte möta Amanda Nunes igen”


 

Kategorier
Cristiane JustinoDana WhiteSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara