“Cris Cyborg har styrkan som kan jämföras med en man”

Holly Holm kan bli ett tufft test - men Cris Cyborg kommer vara för stark. Det menar Marcus Kowal, som gästade det senaste avsnittet av MMAnytt-podden.

Nu i helgen är det dags för årets sista UFC-gala. Närmare bestämt under natten till söndag svensk tid går UFC 219: Cyborg vs. Holm av stapeln i T-Mobile Arena i Las Vegas, där vi bland annat kommer få se Cristiane “Cyborg” Justino försvara den kvinnliga fjäderviktstiteln mot Holly Holm och obesegrade Khabib Nurmagomedov återvända för att ta sig an Edson Barboza i en toppmatch i lättvikt.

Cristiane “Cyborg” Justino. Foto: Jason Silva-USA TODAY Sports

Inför galan besökte vi MMA-fightern och tidigare MMAnytt-reportern Marcus Kowal i hans hem i Los Angeles, där han gästade det nionde avsnittet av MMAnytt-podden. Tillsammans med Ashah Tafari och Bobby Cavian tar Marcus en titt på den kommande nyårsgalan och delar med sig av sina tips för huvudmatcherna.

Trion diskuterar också den senaste galan, UFC on FOX 26: Lawler vs. Dos Anjos, likväl som annat aktuellt inom MMA-världen – och Marcus och Bobby gottar sig även i roliga minnen från när de tillsammans täckte olika UFC-galor och andra events för MMAnytt.

Marcus Kowal. Foto: Stefan Romare/MMAnytt

Lyssna på det andra segmentet av podden i videorutan ovan, på iTunes eller i Libsyn-spelaren nedan!

Hela avsnittet, som inleds av en hjärtskärande intervju med Marcus om sonen Liams Kowals tragiska bortgång, hittar du här.

MMAnytts Jim EdwardsStefan Romare och Ashah är på plats i USA och kommer rapportera från UFC 219 under fight week och förstås själva galan. Håll utkik på MMAnytt.se likväl som MMAnytt.com och våra sociala medier för senaste nytt från Las Vegas!

Hur slutar huvudmatchen på UFC 219?

Visa resultat

Loading ... Loading ...

Hett boktips: “LIAM: En stund på jorden” skriven av Marcus Kowal. Provläs de två första kapitlen och beställ boken på www.rememberliam.se!

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Senaste NyttUFC 219

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.