Foto: Reinhold Matay-USA TODAY Sports

Cub Swanson besegrar Kron Gracie efter GALET krig!

✅ Veteranen slår obesegrade stjärnan! ✅ Brister ut i tårar: "Kan inte ens ..."

Cub Swanson är tillbaka i segerspåret. Detta efter en riktigt underhållande fight mot Kron Gracie, som åkte på sin första förlust som MMA-proffs efter det galna kriget på UFC Tampa.

Bägge två gav bokstavligen allt de hade i buren. Swanson var överlag den som fick mer utdelning, bland annat med sina stenhårda kroppsträffar – men Gracie vek sig aldrig utan fortsatte hela tiden att kämpa in i de sista.

Efter tre ronder var domarna enhälliga i att ge samtliga ronder till Swanson, som alltså tog hem segern via domslut. 35-åringen bröt därmed en fyra matcher lång förlustsvit och har nu ett record på 26-11.

– Jag kan inte ens svara på frågan, säger en känslosam Swanson med tårar i ögonen, när expertkommentatorn Michael Bisping frågar hur det känns att vara tillbaka i vinnande vägar (via YouTube):

Gracie föll å andra sidan till 5-1, men vann sannolikt flera fans med sin tappra insats.

Cub Swanson vs. Kron Gracie – resultat och statistik

Se officiellt resultat samt matchstatistik nedan!

Officiellt resultat: Cub Swanson besegrade Kron Gracie via enhälligt domslut (30-27, 30-27, 30-27).

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Senaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara