Curtis Blaydes är tillbaka – totaldominerar “Big Pretty”

✅ Hade tuff förlust mot Francis Ngannou inför UFC: Nashville ✅ Dominerar Justin Willis i hatmatchen med galna suplexer!

Tungviktarna  Curtis “Razor” Blaydes och Justin “Big Pretty” Willis kolliderade i den delade huvudmatchen under UFC: Nashville. Det var ont blod inför matchen och förväntningarna var stora.

Blaydes drog ifrån tidigt med nertagningar och suplexer mot Willis – som var chanslös i sina försvarsförsök. Blaydes dominerade resten av ronden i topposition och fick in flera bra slag.

I den andra ronden skakade Blaydes sin motståndare med ett slag, och använde det för att få ner honom igen. Väl i topposition var “Razor” fortsatt överlägsen med slag och kontroll. Willis försökte prata med, och förolämpa Blaydes på marken, men utan att det ledde till någon förändring i positionen.

Blaydes dominans på marken fortsatte i den tredje ronden, och höll sig aktiv ronden igenom med slag från topposition, och vann ett solklart domslut. Agget mellan herrarna satt kvar efter matchen, säkerhetspersonal tvingades hålla dem separerade, och Blaydes hånade Willis efter matchen.

Officiellt resultat

  • Tungvikt: #4 Curtis Blaydes besegrade #10 Justin Willis via enhälligt domslut (30-27, 30-26, 30-25)

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Senaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara