Slog rekord och vann – nu hånas han av UFC-bossen: “Idiot”

✔ "Fel attityd - snackar skit"

I helgen vann världstrean Curtis Blaydes sin huvudfight mot Alexander Volkov. Längs vägen slog han även UFC-rekord, med flest nertagningar någonsin i en tungviktsmatch (14).

Men efter segern, som var hans fjärde i rad, har UFC-chefen Dana White inte mycket positivt att säga.


LÄS MER: UFC-resultat: Blaydes vinner femrondare, Emmett segrar i GALET krig

LÄS OCKSÅ: UFC-fighter gav upp – nu riskerar tränarna straff


White anser nämligen att Blaydes “ser ut som en idiot” – och förklarar varför på presskonferensen efter UFC-galan.

– Jag gillar Curtis Blaydes, men Curtis Blaydes har fel attityd enligt mig. Jag har inget emot grabben överhuvudtaget. Men när du snackar så mycket skit som han gjorde under veckan, så är det bäst för dig att du kommer ut och spöar skiten ur någon när du snackar skit på det sättet. När du snackar skit så som han gjorde, och presterar som han presterade, så ser du ut som en idiot, menar Dana White.

Dana White om Curtis Blaydes: “Han vann, men …”

Det White syftar är Blaydes uttalanden inför matchen, där bland annat lovade att använda Volkov som en trasdocka. Han passade dessutom på att kritisera UFC för låga fighterlöner, och menade vidare att han borde få en titelchans.

White medger att Blaydes “vann” – men inte mycket mer än så.

– Han vann, men han snackade en hel del skit i veckan. Jag tycker inte man snackar skit så som han gjorde för att sedan prestera sådär, säger White och fortsätter:

– Han blev helt utmattad efter den tredje ronden, klarade sig igenom resten av matchen och vann. Ja, han vann.


VIDEO: The Mauler om galna gymfighten – med Fabricio Werdum: “Jag vann”


 

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Curtis BlaydesSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara