Curtis Blaydes överlever tuff första rond – besegrar Mark Hunt

🎦 VIDEO+TEXT ✅ Mark Hunt nära en knockoutvinst i första ronden ✅ Curtis Blaydes använder brottningen för att säkra poängvinsten

Alldeles nyss avgjordes den delade huvudmatchen på UFC 221: Romero vs. Rockhold i Perth, Australien. Där fick vi se ett toppmöte i tungvikt mellan fanfavoriten Mark Hunt och den unga talangen Curtis Blaydes.

Knockoutartisten Hunt var mycket nära att säkra ett nytt avslut i den första ronden, men trots flera stenhårda träffar från “The Super Samoan” lyckades “Razor” Blaydes hålla sig på fötter innan han svarade med en nedtagning.

Därefter svängde matchbilden då Blaydes kunde fortsätta att säkra nedtagning efter nedtagning och kontrollera Hunt på marken – för att i slutändan tilldelas vinsten via enhälligt domslut.

Blaydes är nu obesegrad i sina fem senaste matcher och står med ett samlat matchfacit på 9-1, 1 NC. Hunt har å andra sidan förlorat två av sina tre senaste matcher och har står nu med 13 vinster, 12 förluster, en oavgjord match och en No Contest i proffskarriären.

Resultat och statistik

Officiellt resultat: Curtis Blaydes besegrade Mark Hunt via enhälligt domslut (30-26, 30-26, 29-27).

Kategorier
Just nuSenaste NyttUFC 221

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...