Curtis Blaydes rasar efter Cormier-Lesnar: “Handlar det ens om fighting?”

✅ UFCs andrarankade tungviktare är minst sagt missnöjd över beskedet gällande divisionens mästare

UFC 226 har nu lagt sig och den historiska galan hade flera intressanta följder. Efter att Daniel Cormier knockade Stipe Miocic och blev tvådivisionell mästare blev det tydligt att UFC hade planer på att sätta vinnaren herrarna emellan mot den forne UFC-mästaren Brock Lesnar – trots att Lesnar inte har en seger i UFC sedan 2010.

Andrarankade Curtis Blaydes, som senast kommer från en knockoutseger över Alistair Overeem, väntar på sin tur att få utmana om UFC-titeln, men har nu förstått att han kommer behöva vänta länge på att gå titelmatch. Blaydes tog till Twitter för att uttrycka sin frustration över situationen.

Fyra raka segrar i tungvikt

Blaydes förlorade sin UFC-debut mot den forne titelutmanaren Francis Ngannou UFC Fight Night 86 via TKO på grund av läkarstopp, en match Blaydes tog på kort varsel. Sedan dess har dock den amerikanske tungviktaren lyckats hålla sig obesegrad, med fem segrar i UFC, samt en seger som blev ogiltigförklarad på grund av ett positivt marijuanatest. I sin pågående, fyra matcher långa vinstsvit har Blaydes slagit bland andra Oleksiy Oliynyk och Mark Hunt.

Kategorier
Senaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...