Avslöjar: Då återvänder Tobias Harila för ny match i Cage Warriors

✔ Dominerade i sin Cage Warriors-debut ✔ "Jag kommer ta risker - Vad fan ska stoppa mig?"

Efter succédebuten i Europajätten Cage Warriors är nu den svenske knockoutartisten Tobias Harila redo för en ny match i organisationen.

“Bad Intention” Harila ställdes mot den erfarne och härdade skotten Aiden Stephen i sin första match i organisationen på Cage Warriors 122 den 20:e mars. Svensken såg dock till att fånga tittarnas uppmärksamhet även innan matchen börjat.

Känd för sin spexiga ingångar valde Harila denna gång att gå till buren iklädd prästkläder och skräckinjagande clownmask. Det fanns ingenting särskilt som inspirerade Harilas ingång. Han valde att kombinera olika influenser för att skapa något minnesvärt — vilket han berättar i en exklusiv intervju med MMAnytt.

– Man kollar mycket på film, man lyssnar på musik, man har grejer i sitt huvud, sade Harila. Sedan gör man bara det, ser hur det blir liksom, sedan blev det bra.

Ingången varade faktiskt längre än själva matchen. Harila behövde endast en minut och fjorton sekunder för att dominera och avsluta Stephen via teknisk knockout.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cage Warriors (@cagewarriors)


HETAST JUST NU 


Med starkt nedtagningsförsvar och brutala slag på marken slog Harila ut sin motståndare tidigt. Enligt Harila var det ensidiga resultatet precis vad han hade förväntat sig.

– Jag är jävligt nöjd med debuten. Det gick som planerat… Jag var redo för vad som helst, berättade Harila. Jag tänkte att det jag inte har i skills kommer jag vinna på hjärta, pannben och tankesätt. Vad fan ska stoppa mig?

Många inbitna sportsfans kan dock ofta hitta något att klaga på. Det fanns brittiska fans som klagade på stoppet via Cage Warriors sociala medier. Harila är medveten om kommentarerna men tar inte åt sig eftersom han vet att matchen hade haft samma slut även om det pågått längre.

– De flesta domare känner varandra, snackar med varandra… Det är många som dömer på stora galor, proffsgalor, UFC-galor, på IMMAF och så. Marc Goddard är en av de som dömt på IMMAF. Jag vet att tidigare i min amatörkarriär så har jag knockat folk jävligt hårt i sådana positioner. När jag gjort det ett par gånger började jag märka att domarna var jävligt snabba.

– Jag tror att snacket går så: “Om Harila hamnar på topp och börjar droppa [slag], var snabba för annars kommer det se ut som sena stopp och folk kommer klaga”… Det hade bara blivit värre, jag tyckte det var ett bra stopp.

Inför sin debut hade Harila redan tre fighters i tankarna som potentiella motståndare i Cage Warriors. “Bad Intention” ser den tuffe irländaren Paul Hughes, forne mästaren Morgan Charriere och nuvarande mästaren Jordan Vucenic som de tre bästa fjäderviktarna i divisionen.

Givetvis hoppas Harila på att möta någon av de tre härnäst.

– Såklart hoppas jag på att möta någon av de topp tre killarna nästa match och sedan vet jag att jag bara behöver vinna en till sedan kan jag slåss om bältet. Vem det blir spelar ingen roll egentligen, men jag hoppas någon av de tre faktiskt.

Sedan den näst intill felfria debuten i Cage Warriors har de svenska fansen undrat när Harila återvänder. Han berättar exklusivt för MMAnytt att det blir under nästa Cage Warriors-trilogi. Organisationen kommer att hålla tre galor under tre dagar i rad än en gång. Nästa trilogi är inbokad för England mellan 24-26 juni.

– 100% [att jag återvänder till nästa trilogi]. Nästa gång de kör kommer jag vara med. Juni, säger Harila. Jag väntar bara på att se vem fan det blir.

Just nu är det inte säkert exakt vilket event Harila återvänder på, eller vem han ställs mot. Förhoppningarna är höga från hela MMA-Sverige men Harila känner att han stärks av pressen. “Bad Intention” älskar att leva upp och överträffa allas förväntningar.


RELATERT:


De senaste åren har Harila gått från klarhet till klarhet och han har nu fortsatt sitt segertåg i Cage Warriors. I takt med att självförtroendet har stärkts så har Harila även mognat med åren. Han räds inte några potentiella motgångar och välkomnar dem med öppna armar.

– Jag kommer att misslyckas många gånger. Jag kommer att ta risker, jag kommer ta varenda chans jag får, jag kommer fela många gånger, men det är det som bygger upp en. Man ska inte vara rädd för att misslyckas, man blir riktigt farlig när man inte är rädd för något.

Hittills har Harila onekligen varit farlig för sina motståndare och det verkar dessutom som han blir farligare med åren. Det betyder att hans framtida motståndare verkligen får passa sig för den svenska stormen. Se intervjun nedan!

 

Vem borde Tobias Harila möta härnäst?

 

Foto: Stefan Romare

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Svara

bet365
Speltips: UFC ON ESPN 41

Marlon Vera vs Dominick Cruz


1.45 - 2.80


14 Augusti | 00:00 | UFC
Till Bethard!
Välkomstsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC ON ESPN 4112
Marlon Vera vs Dominick Cruz1.452.80
Angela Hill vs Lupita Godinez3.001.40
Nate Landwehr vs David Onama2.801.40
Devin Clark vs Azamat Murzakanov2.501.57
Cynthia Calvillo vs Nina Nunes1.622.30
Gerald Meerschaert vs Bruno Silva3.401.33
UFC-oddsen presenteras av Bethard, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...