Dan Hardy försöker lämna UFC – Vill tävla i Japan!

✔ Har redan börjat flörta med ONE Championship ✔ Överväger mellanvikt och lätt tungvikt!

Efter en period av ovisshet vill nu den brittiske kommentatorn, analytikern och före detta titelutmanaren Dan “The Outlaw” Hardy lämna UFC helt och hållet.

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

Det var i mars 2021 som det blev klart att Hardy hamnat i en dispyt med en anställd i UFC. Anledningen ska ha varit en arbetsmöjlighet som Hardy inte fick ta del av. Kort därefter valde UFC att avsluta samarbetet med “The Outlaw” – åtminstone som kommentator och analytiker.

Inledningsvis hoppades Hardy på att kunna återvända till UFC önskade att organisationens VD Dana White inte hade fått fel uppfattaning av honom.

Men nu verkar den brittiske kommentatorn inte längre intresserad av att bygga broar med UFC. Hardy blickar istället mot andra organisationer – och vill lämna UFC så fort som möjligt.

 — Det enda som hänt är att jag frågat två olika personer om att få bli släppt från mitt UFC-kontrakt, berättade Hardy för Submission Radio. Mitt kontrakt är på väg mot  sitt slut så hade det varit logiskt att avsluta mitt fighterkontrakt också. Så just nu försöker jag att bli avlägsnad från UFC så att jag kan börja hitta något annat.


HETAST JUST NU


Vill tävla i Japan

Det är ännu inte klart exakt var Hardy vill hamna, men likt många andra som växte upp med den japanska organisationen Pride så lockas “The Outlaw” av Asiens östra delar.

 — Jag hade älskat att tävla i Japan, sade Hardy. Jag har alltid varit ett fan av Japan. Rizin och ONE Championship gör några fantastiska grejer.

Enligt Hardy finns det flera möjligheter som öppnats upp för honom sedan hans dispyt med UFC blev offentlig.

 — Så fort som dörren stängdes hos UFC var det så många andra dörrar som öppnades, olika möjligheter, inte enbart inom MMA. Jag har andra grejer att ha i åtanke också.

— Världen är så mycket större än vad jag hade uppfattat, så nu börjar jag kolla på dessa andra organisationer, olika viktklasser också. Jag hade kunnat hoppa in i några av dessa i mellanvikt och lätt tungvikt och gillar mina chanser. Vi får se vad som händer.

Hardy har redan börjat släppa analysvideor för Singapore-baserade ONE Championship – en tydlig flört med organisationen. Tidigare har ONE skrivit avtal med före detta UFC-fighters som Rich Franklin och Miesha Tate. Det återstår nu att se var Hardy slutligen hamnar.

 

Vill du se Dan Hardy tävla utanför UFC?

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Dan HardySenaste NyttUFC

Svara