Dan Hardy går skilda vägar med UFC – som analytiker och kommentator!

✔ Dementerar rapport om att han fick sparken

Efter en mångårig karriär som UFC-fighter har Dan Hardy numera gjort sig mest känd som expertkommentator och analytiker hos organisationen.

Den senaste tiden har dock Hardy inte synts till i kommentatorsbåset. Nu talar “The Outlaw” Hardy ut om uppbrottet med UFC, efter en rapport från The Wrestling Observer.

Enligt dem fick Hardy sparken från UFC och BT Sport efter att ha hamnat i gräl med en av företagets kvinnliga anställda. Incidenten ska ha skett på Fight Island och enligt rapporten är det en av anledningarna till att Hardy nu börjat leta efter en ny MMA-match.

När rapporten kom ut gick Hardy ut på Twitter och förnekade att han skulle ha fått sparken. Men han bekräftade samtidigt att han inte lägre jobbar direkt för UFC.

– Ganska missvisande titel här. Inte helt rätt heller. Jag jobbar inte längre direkt för UFC. Den “kvinnliga” delen är irrelevant. Det var oenighet om en missad möjlighet, eller tillbakahållen möjlighet. Jag skulle älska att få några svar men har inte fått några.


HETAST JUST NU


Har även bråkat med Herb Dean

Det är inte första gången Hardy hamnar i blåsväder i sin roll som kommentator. Under UFC Fight Island 3 den 26 juli förra året hamnade Hardy i bråk med domaren Herb Dean.

Hardy blev upprörd över att Dean inte stoppade matchen mellan Francisco Trinaldo och Jai Herbert tidigare, och de två kunde ses argumentera högljutt. UFC meddelade att man skulle undersöka incidenten närmare, men någon uppföljning har inte offentliggjorts.

Det kan tänkas att bråket med den anställda på Fight Island blev droppen som fick bägaren att rinna över för UFC.

Även om Hardy inte längre arbetar som kommentator för UFC har han fortfarande kontrakt som fighter. Han har emellertid inte tävlat sedan 2013 på grund av hjärtproblem. Men efter att ha fått tillbaka sin läkarlicens har han börjat utmana fighters, till exempel Matt Brown och Nick Diaz för en sista match.

Nu återstår det att se om 38-åringen kommer att göra sin comeback i buren.

 

Kommer du sakna Dan Hardy som kommentator?

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC ⬆⬇ samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Dan HardySenaste Nytt

Jakob Odelstad är historikern som kom in på journalistik som ledde in honom på MMA. Han har följt sporten sedan 2007 och försöker just nu lära sig portugisiska för att kunna följa sporten i Brasilien.

Svara

bet365
Speltips: UFC Vegas 55Holly Holm vs Ketlen Vieira


Söndag | 00:00 | UFC
1.44 - 2.87
Till Bethard!
1000kr insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC Vegas 5512
Holly Holm vs Ketlen Vieira1.442.87
Santiago Ponzinibbio vs Michel Pereira2.001.80
Dusko Todorovic vs Chidi Njokuani2.701.50
Jailton Almeida vs Parker Porter1.126.50
Eryk Anders vs Park Jun-yong2.751.47
Joseph Holmes vs Alen Amedovski1.502.70
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC Vegas 55

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Holly Holm via domslut2.00
Holly Holm via KO/TKO/SUB4.33
Michel Pereira via KO/TKO/SUB4.00
Santiago Ponzinibbio via KO/TKO/SUB4.00
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...