Dan Hardy vill möta Tyron Woodley: “Såg ut som en skithög”

✔ Ratar forne UFC-mästarens insats: "Riktigt pinsamt"

Den forne UFC-fightern och kommentatorn Dan Hardy har inte alls särskilt mycket bra att säga om Tyron Woodley – och reder gärna ut det i boxningsringen.

Hardy och UFC gick skilda vägar tidigare i år efter en uppmärksammad dispyt mellan parterna. Sedan dess har hardy uttryckt sin önskan om att tävla igen och har även öppnat upp för ett möte med den australiensiske kickboxningsveteranen John Wayne Parr.

Efter förra månadens boxningsmatch mellan YouTubestjärnan Jake Paul och den forne UFC-mästaren Woodley har dock Hardy börjat öppna upp för andra alternativ.

– Det finns ett par boxningsalternativ, men jag väntar till jag får rätt motståndarerbjudande som verkligen intresserar mig, berättade Hardy för Submission Radio. Jag hade mött Tyron Woodley om han  hade velat det också. Han såg ut som en skithög härom veckan. Det var riktigt pinsamt.

Hardys åsikter om Woodleys insats mot Paul ekar de som många MMA-fans har. Woodley var bisarrt passiv, även när han skakade Paul med ett slag, och förlorade ett tydligt och rättvist domslut efter full tid.HETAST JUST NU


“Han kommer alltid vara skotträdd”

Många MMA-fans har sågat Woodley för hur dålig representant för MMA han var – ett spår som Hardy fortsätter i.

– Jag tror att Tyron Woodley bara var sig själv, fortsatte Hardy. Hur många matcher har inte fansen buat genom den tredje, fjärde, femte ronden? Han håller sig där bak, väntar för att han har tio slag i sin ficka, och om han slänger fler slag än det så blåser han ut dem genom arslet. Det är liksom verkligheten. Han kommer alltid vara skotträdd eftersom han är mer rädd för att bli trött och utklassad av en YouTuber.

Det verkar som att Harrdy inte har några problem med att försöka provocera fram ett möte den med forne UFC-mästaren med tanke på hur han uttrycker sig.

– Jag hade hellre sett [Ben] Askren bli knockad igen än att se om det där [Paul vs Woodley], fortsatte Hardy. Och Askren var inte ens där för att vinna. Jag tycker att det som är värre är att Woodley var där för att vinna och han försökte inte.

 

Vill du se Dan Hardy och Tyron Woodley mötas?

 

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Senaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...