Dan Henderson tycker till om UFCs samarbete med Reebok, tycker det begränsar fighters

UFC-veteranen Dan Henderson avslöjar sina åsikter om samarbetet med Reebok och liksom många andra har han inte mycket positivt att säga om samarbetet.

Raden av de som uttalat sig negativt om samarbetet mellan UFC och Reebok är lång och den senaste att ställa sig bakom kritiken är ingen mindre än Dan Henderson:

To limit it to not being able to have your other sponsorship’s or limit the fighters to not even make a choice, I don’t think that’s a positive thing for the fighters.

Veteranen Henderson är en av mest respektingivande fighters i UFC och hans åsikt väger tungt bland många fans. Efter att det uppdagats att Henderson kommer att få en check på 15 000 dollar (127 000kr) från Reebok för mötet med Vitor Belfort i november kommenterade han beloppet med en negativitet mellan raderna:

It is a pay cut. Unfortunately that’s what we’re dealing with and that’s the way it is.

Henderson och Belfort går sitt tredje möte på UFC Fight Night 77 den 7:e november.

Så sent som innan helgen slängdes ytterligare en känga mot Reebok som återigen skapat ett grovt designfel på en av sina tröjor. Tim Kennedy var en av de som snabbt uttalade sig starkt negativt om Reeboks stora misstag. Conor McGregors tränare John Kavanagh gick dessutom så långt att hota med att avsluta samarbetet mellan Reebok och McGregors hemmagym SBG, om de inte tog bort tröjan från webbshoppen.

Vad tycker du om samarbetet med Reebok? Ge din åsikt här.

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Conor McGregorDan HendersonSenaste NyttTim KennedyVitor Belfort

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
En kommentar
  • Morgall
    26 October 2015 at 09:22

    Hemskt

  • Svara