Medan du sov: Dan Hooker utmanar stjärnan – får svar på tal

✔ "Har 25 minuter åt dig" ✔ "Ge mig tid och plats"

Nya Zeeländaren Dan “The Hangman” Hooker tog sin största vinst i karriären på hemmaplan förra helgen. Hooker gick ett jämnt och underhållande krig med topprankade Paul Felder – en match Hooker tog hem via delat domslut.

De två blåslagna krigarna åkte båda två till sjukhuset där de delade en bild på sociala medier.

I matchens efterdyningar har nu Hooker tagit plats i UFC:s absoluta toppskikt, och i buren utmanade han Justin Gaehtje. “The Highlight” har dock uttryck en önskan att möta vinnaren i titelfighten mellan Khabib Nurmagomedov och Tony Ferguson.

Rykten florerar dessutom att Gaethje ska möta Conor McGregor i sommar. Då ställde “The Hangman” in sig på en annan toppfighter: nämligen Dustin Poirier.

Poirier sågs senast i buren mot den tidigare nämnda Nurmagomedov, när han, i form av interim-mästare, försökte unifiera titeln. Det gick inte vägen och Poirier förlorade via submission i tredje ronden.

“The Diamond” verkade helt klart intresserad av Hooker – och svarade på sociala medier att han har avsatt 25 minuter åt den unge stjärnan.

Vem vinner mellan Dan Hooker och Dustin Poirier? Kommentera!


Khabib Nurmagomedovs kusin skriver på för UFC

Nu är de hela tre herrar från familjen Nurmagomedov i UFC. Förutom den obesegrade mästaren Khabib och kusinen Abubakar har nu även före detta PFL-fightern Umar Nurmagomedov.

Den 24-årige Umar har ett obesegrat matchfacit på 12-0 under karriären som inte ens är fyra år gammal. Under förra året fightades han hela fyra gånger och tog hem två vinster via avslut.

Hur tror ni det går för den unge Nurmagomedov?

Kategorier
Senaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...