Dana White är taggad – lovar att “riktiga” Conor McGregor är tillbaka!

Det fanns en period, innan kontroverser och våldsamheter, när nästan hela kampsportsvärlden var förtjusta i irländaren Conor McGregor.

Han överträffade alla förväntningar, tog sig an vem än UFC ställde framför honom och gick från klarhet till klarhet med ett fokus utan dess like. Enligt UFCs VD Dana White är det just den versionen av McGregor som återvänder nästa helg.


RELATERAT: 


Dana White: “Den riktiga Conor är här!”

“The Notorious” McGregor är inbokad att möta Dustin Poirier i huvudmatchen på UFC 257 den 23:e januari, en returmatch från UFC 178 som McGregor vann via knockout.

Det första mötet skedde när McGregor framstod som näst intill oslagbar och det är den versionen White menar att fansen kommer att se nästa helg.

– Jag vet när den riktiga Conor (McGregor) är här och när den andra Conor är här, sade White till ESPN. Tro mig när jag säger: den riktiga Conor (McGregor) är här!

Skulle Poirier av någon anledning tvingas dra sig ur skulle lättviktarna Dan Hooker eller Michael Chandler potentiellt kunna hoppa in. De möts i den delade huvudmatchen men White menar att de kommer att kunna slänga in vem som helst.

– Detta är en av grejerna som jag alltid gett killen så mycket beröm för, fortsatte White. Om något händer Dustin Poirier… han är just nu den Conor McGregor som skiter vem vi ställer framför honom den kvällen. Han är den killen just nu… Den versionen av Conor McGregor är tillbaka!

McGregor återvänder efter närmre ett års frånvaro från UFC. Sist han var aktuell var i januari i fjol då han fullständigt körde över Donald “Cowboy” Cerrone på endast 40 sekunder. White menar att McGregor-fans bör förbereda sig på allt det bästa som har med den irländska superstjärnan att göra.

– Om du är ett Conor McGregor fan och du älskar allt med Conor McGregor-matcher… Missa inte detta!

Nu när Khabib Nurmagomedov tillsyns lämnat ifrån sig lättviktstiteln finns det en klar väg till guldet för McGregor. Det återstår nu att se om han än en gång intar sin position som UFC-mästare. Utifrån vad White säger ser McGregor ut att vara på god väg!

 

Vem tror du vinner?

 

📈 Kolla in helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC on ESPN: Font vs. Aldo12
Rob Font vs José Aldo1.652.30
Brad Riddell vs Rafael Fiziev1.921.92
Jimmy Crute vs Jamahal Hill1.562.50
Matt Brown vs Bryan Barberena2.501.56
Clay Guida vs Leonardo Santos2.501.56
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...