Dana White avslöjar vilken UFC-fighter som är svårast att ha att göra med

✔ "Som att dra ut sina tänder"

UFC-chefen Dana White har arbetat med organisationen sedan början av 2000-talet och gjort affärer med tusentals av fighters från hela världen. Under den tiden har han både konflikter och vänskaper med dem.

Några har dock varit väldigt besvärliga att ha att göra med, däribland den före detta mästaren Tito Ortiz, som han hade en öppen och infekterad relation med.

Nu avslöjar dock UFC-chefen vilken fighter som han anser har varit den absolut svåraste att göra med under sin karriär. Lite överraskande så hamnade varken Nick Diaz eller Nate Diaz på toppen och inte heller tidigare nämnda Ortiz.

Istället så anser White att ex-mästaren “The Chosen One” Tyron Woodley är den besvärligaste fightern han behövt ha kontakt med.

 – Jag skulle nog säga att den svåraste killen jag någonsin haft att göra med är Tyron Woodley, sade White.

– Alla tror att jag inte gillar honom. Woodley är den svåraste killen jag någonsin behövt ha att göra med. Om man tittar på vad han kunde ha åstadkommit och vad han borde ha gjort…


Relaterat


Dana White om Woodley: “Han har allt”

White och Woodley har vid flera tillfällen haft skilda meningar kring både matcher och organisationen. De har även öppet kritiserat varandra.

White var bland annat väldigt negativ efter Woodleys titelmatch mot Demian Maia 2017. Han kallade bådas insatser för något av de värsta han sett och sa att det inte finns en hemskare match att se.

UFC-chefen säger dock att deras problem inte hade med matcher att göra. Istället pekar han på Woodleys ouppfyllda potential och att han alltid ville prata om andra saker än sin nästa match.

 – Han ser bra ut och han har kroppen, han har allt. Killen blir sedan världmästare och har dessutom kraften att knocka folk. Han har alla verktygen men att handskas med honom är som att dra ut sina tänder. Det handlade alltid om något annat än matcherna.

Woodley har förlorat sina tre senaste matcher och White tycker nu att ex-mästaren ska pensionera sig.

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Dana WhiteSenaste NyttTyron Woodley

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara