Dana White bekräftar: CM Punk får en ny chans i UFC

UFC-bossen tänker ge WWE-stjärnan en andra chans ✅ Bekräftar att en ny match är i görningen

I december 2014 kom den chockerande nyheten att den tidigare WWE-stjärnan CM Punk skrivit på för UFC – helt utan tidigare erfarenhet inom MMA vare sig på amatör – eller proffsnivå.

Därefter dröjde det nästan två år innan Punk gjorde sin MMA – och UFC-debut. Det var på UFC 203 i september 2016 som han ställdes mot den unga talangen Mickey Gall – en match som han var fullständigt chanslös i och snabbt förlorade via submission.

Över ett år har nu gått sedan Punks debut och många har länge undrat vad som händer med hans MMA-karriär härnäst. Och efter en lång tid av rykten och spekulationer står det nu klart att han faktiskt kommer att få en andra chans i oktagonen.

Mickey Gall tog omedelbart ner CM Punk på marken, där han dominerade fullständigt innan han avslutade matchen via rear-naked choke. Foto: John David Mercer-USA TODAY Sports

Dana White: “Han vill ha en ny chans. Jag kommer ge honom den”

Detta bekräftade UFC:s vd Dana White nyligen i en intervju med AP:s Dan Gelston.

“I like that guy. He’s a good dude. He wants one more. He wants to get another shot. I’m going to give it to him,” sa White och fortsatte:

“He’s a completely different case than most normal human beings, so I’m going to give him another shot.”

Det står ännu inte klart när – eller mot vem – Punk kommer återvända till buren, men White sa att han “jobbar på det”.

RELATERAT: Mike Jackson vill möta CM Punk: ”Let’s see who the real can is”

Kategorier
CM PunkDana WhiteSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...