Dana White bekräftar: Darren Till möter Stephen “Wonderboy” Thompson

UFCs president Dana White kunde under en Q&A avslöja att de flyttat på UFC Fight Night 127 från USA till England och att Darren Till och Stephen "Wonderboy" Thompson kommer att mötas på galan.

UFCs president Dana White har kommit med en rad goda nyheter i en nyligen gjord intervju och en av de största är att stjärnskottet Darren Till har bokats för att möta Stephen “Wonderboy” Thompson på Tills hemmaplan i England!

Den obesegrade 24-åringen Till blev namnet på allas läppar då han den 21 oktober knockade Donald “Cowboy” Cerrone i första ronden.

Han har sedan dess sökt efter en värdig motståndare och nu står det klart att det blir ingen mindre än “Wonderboy” som senast var i buren under helgens UFC 217 då han besegrade Jorge “Gamebred” Masvidal.

Det var först rapporterat att de två skulle mötas under UFC Fight Night 127 i Orlando men White kunde en Q&A avslöja att galan skulle flyttas till Tills hemland England. Det står ännu inte klart exakt vart i England som de två topprankade atleterna kommer att ryka ihop.

Kategorier
RekommenderatSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara