Dana White bekräftar: Tyron Woodley vs Colby Covington står på tur!

✔ Covington: "Jag kommer att bli den som pensionerar Tyron Woodley"

Colby Covington har länge siktat in sig på den före detta mästaren Tyron Woodley och nu ser det ut som han äntligen kommer att få chansen.

UFC-chefen Dana White bekräftar att de försöker få till matchen och att Covington redan skrivit på kontraktet.

– Det är en match vi försöker få till, sade White.

– Woodley har sagt att han vill slåss mot honom. Woodley har pratat om att slåss mot Colby Covington sedan Colby tog sig an (Kamaru) Usman. Det är stämmer att Colby skrivit på kontraktet och att han är redo. Vi väntar bara på Woodley.


Relaterat:


UFC: Woodley vs Covington

Den kontroversiella “Chaos” Covington har inte tävlat sedan en tuff TKO-förlust mot den regerande welterviktsmästaren Kamaru Usman i december.

De två möttes under UFC 245 och gick fem hårda ronder innan “The Nigerian Nightmare” lyckades golva Covington. 32-åriga Covington hade innan förlusten en vinstsvit på sju raka och har under en längre tid utmanat eliten med starka ordval, däribland “The Chosen One” Woodley.

Woodley har just nu två raka förluster via domslut. Först förlorade han bältet mot Usman och i maj blev han dominerad av Gilbert Burns. Covington vill fortsätta den trenden.

 – All den skit som Tyron har snackat. Han kommer inte komma undan så lätt nu… Jag kommer vara redo i augusti men om han vill skjuta upp det till september så gör vi det då istället. Men han kommer inte att komma undan.

– Jag har sagt det i flera år; jag kommer att bli den som pensionerar Tyron Woodley. När han skriver på kontraktet, dyker upp i oktagonen och vi kör igång så kommer han att pensioneras. Jag lovar!

 

 

Vill du se Woodley vs. Covington?

 

Kategorier
Colby CovingtonSenaste NyttTyron Woodley

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara