Dana White Ben Askren
Från vänster: UFC-presidenten Dana White och welterviktaren Ben Askren.

Dana Whites oväntade hyllning – till Ben Askren

✅ Helomvändningen - efter tidigare tjafset

UFC-presidenten Dana White och Ben Askren har under de senaste åren varit långt ifrån vänner. White har under tidigare år varit tydlig med att Askren har en tråkig fightstil, och att han aldrig kommer att synas i UFC. Trots det värvades Askren till organisationen under hösten – och vann sin debutmatch mot den forne mästare Robbie Lawler tidigare i mars.

Läs mer: Anthony Pettis om lagkamraten Ben Askren: “Monster”

Nu verkar det som att White har ändrat sin inställning till Askren – i en nylig intervju hyllar han welterviktaren som han beskriver som “smart” och “rolig”. Dessutom påtalar han att UFC värvade Askren vid ett perfekt tillfälle.

– Det har varit kul med Askren. Killen är smart och rolig, och han tjafsar med alla på ett roligt sätt. Så det har varit bra. Jag är glad att han är här. Allt här i livet handlar om tajming, och det här var det perfekta tillfället för Askren att komma över till UFC, säger White till Yahoo! Sports.

Vill ha ett returmöte med Lawler

White meddelar också att han gärna ser Askren göra upp med Lawler i ett returmöte, eftersom det första mötet slutade i kontrovers efter ett olyckligt domslut av Herb Dean.

– Jag försöker få till returmötet med Lawler. Slutet var kontroversiellt, och det här är matchen som måste bli till nu. Det är hemskt när sådant händer. Det är matchen vi alla vill se, avslutar UFC-bossen.

 

 Vill ni se en rematch mellan Askren och Lawler?

 

Kategorier
Senaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.
Omröstning

Justin Bieber har utmanat Tom Cruise till en UFC-fight! Vem hade vunnit?

Visa resultat

Loading ... Loading ...